«Το λέω και συγκινούμαι» - Η σπάνια δημόσια εξομολόγηση της Χρηστίδου για την αποβολή της

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Το λέω και συγκινούμαι» - Η σπάνια δημόσια εξομολόγηση της Χρηστίδου για την αποβολή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Super Κική όπου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την πρόσφατη αποβολή που είχε.

Έτσι, με αφορμή την κατάθεση ψυχής που έκανε η γνωστή influencer η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να πάρει τον λόγο και να κάνει την δική της εξομολόγηση για την αναγκαστική διακοπή κύησης στον πέμπτο μήνα που είχε πριν από μερικά χρόνια.

Η σπάνια δημόσια εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την αποβολή της

«Εγώ την καταλαβαίνω τη Σούπερ Κική γιατί έχω βρεθεί στη θέση της. Δηλαδή, σε μία εγκυμοσύνη που κι εγώ έχασα το μωρό που ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα.

Υπάρχει αυτή η δύσκολη στιγμή που όλοι γνωρίζουν και που μοιράζεσαι ότι δεν ισχύει πια. Θέλω να σας πω ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους στη ζωή μου, δηλαδή υπάρχει από τη μία ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει από την άλλη και μια τεράστια αγκαλιά.

Καταλαβαίνεις πώς αυτό το θέμα αφορά γυναίκες. Εγώ εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες που δεν ήξερα. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη κι όταν ερχόμουν πίσω, βρισκόμουν στο αεροπλάνο σε κακή ψυχολογική κατάσταση, το είχαμε ανακοινώσει. Κάθισα στο αεροπλάνο και έρχεται μπροστά μου μία αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της.

Το λέω και συγκινούμαι. Θέλω να πω ότι είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Βλέπεις ότι αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει. Αντιμετωπίζεται πιο εύκολα».

Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου από όταν ήταν έγκυος στον γιο της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, εκτός του ότι είναι μία από τις πιο λαμπερές και ταλαντούχες παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, είναι και μία από τις πιο στοργικές μαμάδες, με όλη την έννοια της λέξης, καθώς πάνω από τα παιδιά της δεν μπαίνει κανείς και τίποτα, ενώ όποτε μιλάει για αυτά το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία, ενώ συχνά μοιράζεται στιγμές μαζί τους με λόγια που συγκινούν και μιλούν στην καρδιά.

Την Δευτέρα 29/8, η παρουσιάστρια έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον γιο της, τον Μιχαήλ Άγγελο, ο οποίος έχει γενέθλια, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να του ευχηθεί με λίγα λόγια αγάπης...

«Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου.. Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου.. και πάντα θα ´σαι.. Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω.. Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..;

Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα..» έγραψε για τα γενέθλια του μικρού της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου από όταν ήταν έγκυος στον γιο της

Εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου