Φάνηκε η αμηχανία της στην κάμερα - Η αντίδραση της Παπίλα όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία με τον Καρτελιά

Όσα ανέφερε για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φάνηκε η αμηχανία της στην κάμερα - Η αντίδραση της Παπίλα όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία με τον Καρτελιά

Και ενώ οι φήμες την ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, από ότι φαίνεται την κέρδισε το ραδιόφωνο. Ο λόγος για την Ελίνα Παπίλα την οποία πέτυχε η κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρεμιέρα της στο ραδιόφωνο αλλά και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Καρτελιά, για την οποία δεν τοποθετήθηκε.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα

«Κάνω 25 χρόνια ραδιόφωνο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε» και όσο για το Star ανέφερε «Ήταν ένα χρόνο το τηλεοπτικό και ήταν κάτι που μου άρεσε, αλλά θα δούμε, θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, ενώ τόνισε πως φέτος θα δει όλες τις πρεμιέρες των εκπομπών.

Σε αμήχανη θέση όμως ήρθε σε ερώτηση για το εάν ήταν εντάξει η συνεργασία της με τον Καρτελιά. «Τώρα θα μιλήσουμε για το ραδιόφωνο όμως, είναι κάτι που ξεκινάει και είμαι πολύ χαρούμενη».

Τα πρώτα λόγια της μετά το κόψιμο του Breakfast at Star

Το πρωί της Παρασκευής 8/7, η κάμερα του Mega Καλημέρα πέτυχε στο αμάξι τόσο την Έλενα Παπίλα όσο και τον Γιωργο Καρτελιά, και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκαν για το κόψιμο της εκπομπής τους Breakfast @Star, γεγονός που όπως δήλωσε και η ίδια η παρουσιάστρια την στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς ήλπιζε πως θα συνέχιζαν, ενώ φήμες λένε πως συνεχίζουν στην θέση τους...

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και από τις δύο πλευρές και συναισθήματα.

Πήγε πολύ καλά στα νούμερα γιατί θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ήμασταν δύο άγνωστοι και ακόμα είμαστε στο τηλεοπτικό κοινό. Eγώ θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση σε ένα project που θα μου ταιριάζει».