«Δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα» - Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα "σπάει" τη σιωπή της μετά τον χαμό του

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα» - Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε το πρωί της Κυριακής 4/9, η κόρη του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τρία χρόνια μετά τον απροσδόκητο χαμό του, που βύθισε στο πένθος και την θλίψη όλη την χώρα.

Με αφορμή λοιπόν τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του στις 9/9, η Κλάρα Μαχαιρίτσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που μοιράστηκε πριν λίγο καιρό μαζί του) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την απουσία του πατέρα της, ενώ μοιράστηκε όλα όσα δεν πρόλαβε να του πει όσο εκείνος ζούσε.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κλάρας Μαχαιρίτσα

«Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε» και παραδέχθηκε ότι «δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές» ανέφερε, επίσης μεταξύ άλλων...

«Σκέφτομαι κάθε μέρα τον Λευρέντη Μαχαιρίτσα»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που βίωσε πριν από μερικά χρόνια με τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε πριν από λίγο καιρό και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε μία δική του συνέντευξη.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον δίσκο σας που κυκλοφορεί στην Αμερική.

Μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει σε 12 πολιτείες της Αμερικής. Σύντομα και στην Ελλάδα. Είναι διπλό cd ορχηστρικό. Το ένα λέγεται «Greek figures» και το άλλο «Myth-poetry». Παραγωγός είναι ο George Brown junior, από τους καλύτερους ερευνητές σύγχρονης μουσικής και εκδότης οργανικής μουσικής. Η μουσική είναι εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία.

Γιάννης Ζουγανέλης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Δεν θα μπορούσα να μην σας ρωτήσω για τον φίλο ζωής, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πώς ήταν η σχέση σας;

Ένας γλυκός άνθρωπος. Ήμασταν πολύ κοντά, οικογενειακοί φίλοι. Τρυφερός, δεν διεκδικούσε τίποτα. Με τον Λαυρέντη, ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί στη ζωή και στη σκηνή. Μαζί με τον Σάκη Μπουλά, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Θηβαίο και πολλούς άλλους. Πηγαίναμε στην Τήνο, ερχόταν στην Μύκονο. Αδερφικός φίλος, μεγάλη απώλεια, τον σκέφτομαι κάθε μέρα.