«Και με 1% θα σε αγαπάω!» - Η δημόσια στήριξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου

Το τρυφερό και αστείο βίντεο των δύο φίλων

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Και με 1% θα σε αγαπάω!» - Η δημόσια στήριξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στο Super Κατερίνα για την οποία δηλώνει πανέτοιμη, η Κατερίνα Καινούργιου είναι με τον φίλο της Νίκο Κοκλώνη, και συνεχίζουν τα πειράγματα που κατά καιρούς κάνουν ο ένας στον άλλον, με την παρουσιάστρια αυτή την φορά να τον πειράζει για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο απίστευτος διάλογος Κοκλώνη και Καινούργιου

Η ίδια, που ίσως έχει και λίγο άγχος εξαιτίας της πρώτης μέρας της εκπομπής, σε ένα απολαυστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον ρωτάει αν θα την αγαπάει ακόμη και αν τα νούμερα τηλεθέασης είναι στα τάρταρα, με εκείνον να την καθησυχάζει και να της απαντά «Δεν με νοιάζουν τα νούμερα. Και με 1% θα σε αγαπάω το ίδιο».

Πηγή βίντεο: Instagram - Κατερίνα Καινούργιου

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη του Super Κατερίνας

O χρόνος κυλάει αντίστροφα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως ανακοίνωσε ο Alpha στις 5 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της «Super Κατερίνα», έρχεται με ανανεωμένη ομάδα για να κάνει πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια που επέστρεψε με πολύ ενέργεια από τις διακοπές έκανε και μια ανάρτηση στο instagram προκειμένου να εκφράσει την ανυπομονησία της για την αρχή της νέας σεζόν.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να έχασε φέτος πολλούς από τους περσινούς συνεργάτες, όπως την Άννα Ζηρδέλη που χαιρέτησε για νέο κανάλι, ωστόσο θα έχει στο πλάι της και πολλούς νέους και καταξιωμένους, όπως έναν δημοσιογράφο που κουβαλάει στις πλάτες του 9 χρόνια εμπειρίας στο ΣΚΑΙ, και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της.

Γράφει λοιπόν στο λογαριασμό της η γνωστή παρουσιάστρια:

«Ξανά… ΜΑΖΙ μετράω τις μέρες για την πρεμιέρα μας, ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε! Μου έλειψε τόσο πολύ η πρωινή μας καλημέρα και όλα όσα μοιραζόμαστε καθημερινά! Όλη η ομάδα, super ανανεωμένη, προετοιμάζουμε πολλά και ωραία για να είμαστε και φέτος η πρωινή σας παρέα… Μου λείψατε… σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για …ΟΛΑ! (ξέρετε εσείς …) Soon…».

Η ανάρτηση της Καινούργιου για την έναρξη της εκπομπής της