«Να δοκιμάσει πράγματα που θα...» - Η όλο νόημα ευχή της Καγιά στην Παπαγεωργίου για το Love Island

Όσα ανέφερε για το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να δοκιμάσει πράγματα που θα...» - Η όλο νόημα ευχή της Καγιά στην Παπαγεωργίου για το Love Island

Λίγο πριν ξεκινήσει και η ίδια με τις εκπομπές της για την φετινή σεζόν, στην κάμερα του Open Weekend έκανε δηλώσεις όπου προβλήθηκαν την Κυριακή 4/9 το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την σεζόν που ξεκινά αλλά αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του Love Island.

Οι ευχές της Βίκυ Καγιά στην Παπαγεωργίου

«Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα»

«Θέλω να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου με έχουν συγκινήσει… πιο βαθιά και από το βαθιά! Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ούτε και είναι ποτέ δεδομένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιώ και δεν καρδιοχτυπώ και εγώ για να πάνε όλα καλά»,

«Μου φαίνεται μια χαρά η επιλογή της, να πάει καλά και να πάμε όλοι καλά. Να δοκιμάσει πράγματα που θα την πάνε μπροστά γιατί όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να το κάνουμε αυτό. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία, να το απολαύσει, να το χαρεί και να μάθει από αυτό», είπε η Βίκυ Καγιά.

Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Αλεξάνδρα

Παρόλο που είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει σεβαστεί την επιθυμία των γονιών της να μην ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Μάλιστα, ούτε και τα αδέρφια της, Σταύρος και Ιωάννα, θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχουμε δει τα πρόσωπα τους ποτέ.

Η κυρία Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια. Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Η κυρία Αλεξάνδρα όπως έγραψε το people το 2011 ήταν υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Βίκυ Καγιά μητέρα