«Και σ' αυτό το χεράκι που κρατά...» - Συγκινεί η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τον εγγονό της

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε την αγάπη της για τον εγγονό της γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook Popi Tsapanidou
Facebook Popi Tsapanidou

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία «χαζογιαγιά» και δεν το κρύβει. Η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση, στην οποία εκφράστηκε με πολύ γλυκιά λόγια για το παιδί της πολυαγαπημένης της κόρης, Μαρίνας.

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στην Τήνο, όπου τελέστηκε ο γάμος της κόρης της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο). Η δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία και όσο ήταν στο νησί ανέβασε μία γλυκιά φωτογραφία με τον εγγονό της. Αυτή τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα, δείχνοντας την αδυναμία που έχει στον εγγονό της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Πόπη Τσαπανίδου για τον εγγονό της

«Στα πλοία που μας πήγαν και μας έφεραν. Στις παραλίες που γεμίσαμε αγάπη. Στην άμμο που μαζέψαμε και αναμείξαμε σε ένα μπουκάλι. Στα κύματα που πλατσουρίσαμε.

Στις αγκαλιές που δεν είχαν τελειωμό. Στις γλώσσες που μιλήσαμε. Στις σιωπές που ήταν τόσο γεμάτες. Στα τζιτζίκια που ψάχναμε. Στα ποτήρια που τσουγκρίσαμε.

Στις οικογένειες που ενώσαμε. Και σ αυτό το χεράκι που κρατά το δικό μου και κάνει τα πάντα πολύχρωμα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε τρεις ακόμα εποχές να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερες αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Πόπη Τσαπανίδου εγγονός
Instagram Popi Tsapanidou

Η Πόπη Τσαπανίδου περήφανη για τον γάμο της κόρης της

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η αγαπημένη της κορούλα, Μαρίανα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της καθώς πριν λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ο γάμος της κόρης της έγινε στην Τήνο, παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν δίστασε να κάνει κάποιες αναρτήσεις από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κορούλας της.

Συγκεκριμένα, πάνω στην ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Το κοριτσάκι μου…το συνόδευσα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει»... Να ζήσετε μωρό μου».

Πόπη Τσαπανίδου - Ανάρτησή της