Κατάφερε να περάσει απαρατήρητη η κοιλίτσα της - Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βαφτίσια

Αυτό επέλεξε να φορέσει για να μην κρύψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατάφερε να περάσει απαρατήρητη η κοιλίτσα της - Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βαφτίσια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια από τις μέλλουσες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το όμορφο γεγονός που ζει, αφού έχει αποφασίσει με το σύντροφό της να κρατήσουν το γεγονός προσωπικό και να μην το εκθέσουν στα media. Βέβαια, πρόσφατα είχε ένα ξέσπασμα λόγω ορισμένων αρνητικών σχολίων για τη στάση της.

Στις δημόσιες και μη λοιπόν εμφανίσεις της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει να φορά αέρινα φορέματα και ριχτές μπλούζες για να μην φαίνεται έντονα η κοιλίτσα της. Έτσι και χθες 4/9 καλεσμένη σε βάφτιση επέλεξε ένα μάξι αέρινο φόρεμα και ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάφτιση

Η παρουσιάστρια έκανε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια μέσα από το σπίτι της και μια από τη δεξίωση.

Το βίντεο που έφερε αντιδράσεις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λόγω του ότι θέλει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της όσο περισσότερο μπορεί μακριά από τα media, στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει κυρίως βίντεο και φωτογραφίες από πέρσι. Στιγμιότυπα που είχε στο κινητό της και θέλει να μοιραστεί τώρα.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, στο προφίλ της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που τράβηξε ένα χρόνο πριν όπου ήταν βαμμένη και λαμπερή με μια στέκα με πέρλες στα μαλλιά.

Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο έφερε αρκετά αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως έχει βάλει τόσα φίλτρα στο πρόσωπο της που έχει γίνει αγνώριστη. Βέβαια, η ίδια δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα... τους απάντησε λέγοντας πως δεν είναι φίλτρα αλλά το τέλειο μακιγιάζ του make up artist της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φίλτρα πρόσωπο κράξιμο

Σπυροπούλου Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram