Πρέπει να την χάζευαν όλοι - Το "καυτό" τσιφτετέλι της αδερφής της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνας

Τα "έσπασαν" σε βραδινή τους έξοδο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρέπει να την χάζευαν όλοι - Το

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μιας και η γνωστή influencer πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μέχρι την Ισλανδία μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου (3/9) το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με την αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα τα "έσπασαν" σε βραδινή έξοδό τους. Μάλιστα, η αδερφή της Χριστίνας τα έδωσε όλα για όλα καθώς δεν δίστασε να χορέψει ένα απίθανο τσιφτετέλι με την Χριστίνα να τραβά βίντεο και να την αποθεώνει πίσω από την κάμερα.

Το τσιφτετέλι της Ελίνας Μπόμπα

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Θα έχει από 4 νονούς η κάθε μια - Το εντυπωσιακό προσκλητήριο της βάφτισης των διδύμων Μπόμπα και Τανιμανίδη

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο οι κόρες τους. Η Αριάνα και η Φιλίππα καθημερινά κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη και λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί τους.

Έχοντας περάσει λοιπόν λίγο παραπάνω από χρόνος αφότου ήρθαν στη ζωή, το ζευγάρι έχοντας επιστρέψει από το μαγικό του ταξίδι στην Ισλανδία, ετοιμάζει τη βάφτιση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο “SantAnna”.

Την Φιλίππα θα βαφτίσουν ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Την Αριάνα θα βαφτίσουν η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Προσκλητήριο βάφτισης διδύμων Μπόμπα Τανιμανίδη