Την κοιτούσε όλο το Ηρώδειο - Με κατάμαυρη στράπλες τουαλέτα τραγούδησε η Μαρία Κορινθίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την κοιτούσε όλο το Ηρώδειο - Με κατάμαυρη στράπλες τουαλέτα τραγούδησε η Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου 3/9 στο Ηρώδειο σε μία μουσική παράσταση, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για τις «“Θύμησες” με 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το Σπίτι του Ηθοποιού».

Η ηθοποιός τραγούδησε στη σκηνή με ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο ήταν όλο μαύρο, πολύ μακρύ, στράπλες ανοίγοντας στο τελείωμα. Τα φώτα έπεσαν όλα πάνω της, τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την ανανεωμένη παρουσία της, μιας και η Κορινθίου είναι σε φάση αλλαγών και νέων ξεκινημάτων.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο Ηρώδειο

Μαρία Κορινθίου

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Η νέα αρχή που ετοιμάζεται να κάνει η Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου είχε παρατηρηθεί να απουσιάζει τελευταία από τα social media και επειδή δεν το συνήθιζε αλλά ούτε το είχε ξανά κάνει πρόσφατα, φαίνεται πως δέχτηκε μηνύματα για το αν της συμβαίνει κάτι και θέλησε να απαντήσει.

Με μια ανάρτηση λοιπόν στο instagram εξήγησε την Πέμπτη 11/8, πως είναι πολύ καλά και πως απολαμβάνει ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, αφού το είχε ανάγκη να πάρει χρόνο με τον εαυτό της. Παράλληλα είναι γνωστό, πως η ηθοποιός κάνει και κάποιες εναλλακτικές θεραπείες, στις οποίες μπορεί και να οφείλεται η διαφορά αυτή.

«Ηρεμία, γαλήνη….. φως και πολύ αγάπη! Με ρωτάτε για κάποιο λόγο αν είμαι καλά επειδή είμαι λίγο εξαφανισμένη και υπερβολικά ήρεμη…. ποτέ δεν ήμουνα καλύτερα! Αποφορτίζομαι και είμαι τόσο ήρεμη.

Το μόνο που θέλω είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους και καταστάσεις με φως, γαλήνη, αγάπη και θετικότητα! Όλα τα υπόλοιπα δεν χωράνε στο δικό μου περιβάλλον, δεν αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη δίκη μου στρατόσφαιρα. Έρχονται πολλά πολλά Υπέροχα γεμάτα φως που σύντομα θα σας τα πω όλα!».

Μαρία Κορινθίου