«Την κόρη μου θα την πούμε...» - "Έλαμπε" από ευτυχία ο Δημήτρης Σκουλός λίγο πριν την βάφτιση του παιδιού του

Οι πρώτες του δηλώσεις για το γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Δημήτρης Σκουλός
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Πέρα από την Άννυ Πανταζή, η οποία βάφτισε τον γιο της, την Κυριακή 4/9 ο Δημήτρης Σκουλός βάφτισε επίσης την μικρή του κόρη, στην Κόρινθο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του και το όνομα που της δόθηκε είναι Θεοδώρα, εξαιτίας της μητέρας του.

Ο φακός της εκπομπής Breakfast@Star, μάλιστα, τον εντόπισε κατάφερε να αποκτήσει τις πρώτες του δηλώσεις για το γεγονός όπου παρευρέθηκαν μονάχα 60 καλεσμένοι, αλλά και για το GNTM στο οποίο δεν θα βρίσκεται φέτος, με αποτέλεσμα όλα πλέον να είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για την βάφτιση του παιδιού του

«Την κόρη μου θα την πούμε Θεοδώρα από το όνομα της μητέρας μου. Εννοείται θα δω το GNTM, είναι αγαπημένο πρόγραμμα. Τα παιδιά είναι φίλοι μου. Η Βίκυ είναι Βίκυ, είναι πολύ ωραία που επέστρεψε. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φίλος μου. Ο Γιώργος Καράβας είναι και αυτός φίλους μου. Να σκίσουν τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του

Ο Δημήτρης Σκουλός μπορεί να έχε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως ποτέ δεν ξεχνάει τις δύο μεγάλες του αγάπες, που δεν είναι άλλες από τα κορίτσια της ζωής του. Η σχέση του με τη γυναίκα του κρατιέται ζωντανή και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram (Δείτε το δημόσιο φιλί στο στόμα).

Η τελευταία μάλιστα ανάρτηση του είναι πολύ συγκινητική καθώς είναι πλέον φανερό, το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κορούλα του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν, βγήκαν οι δύο τους για φαγητό και αυτό ήταν κάτι, που ξετρέλανε τον φωτογράφο.

Ποιος πατέρας δεν νιώθει μεγάλη χαρά όταν τα παιδιά του μεγαλώνουν και καταφέρνουν μέσα στο χρόνο να διατηρούν μια ουσιαστική και αληθινή σχέση. Μιας και η μικρή είναι και μοναχοπαίδι ένας λόγος παραπάνω ο Σκουλός να της έχει μεγάλη αδυναμία και να της το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

«Όταν βγαίνεις με την κόρη σου για φαγητό οι δύο σας», έγραψε στο story του ο Δημήτρης Σκουλός.

Σκουλός και κόρη