Ελένη Καστάνη: Ανακοίνωσε το θάνατο στην εκπομπή Super Κατερίνα - Ξέσπασε σε κλάματα

«Μη με συγκινείς τώρα, άσε με να μη κλαίω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Καστάνη: Ανακοίνωσε το θάνατο στην εκπομπή Super Κατερίνα - Ξέσπασε σε κλάματα

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Ελένη Καστάνη το τελευταίο διάστημα, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο διάστημα έφυγε από την ζωή ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο διατηρούσαν άψογες σχέσεις. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με πολύ συγκινητικά λόγια, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ότι ο Θεός της παίρνει από δίπλα της όλους νέους.

Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Καστάνη

«Μη με συγκινείς τώρα, άσε με να μη κλαίω. Γιατί είναι πρόσφατο και δεν το έχω πει. Ο Θεός έλεγα σε μια φίλη μου, ότι μου παίρνει όλους δίπλα μου νέους. Μου άφησε τη μαμά μου, που είναι 93 και είναι μια χαρά. Μου άφησε τη μανούλα μου» είπε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη που ο πατέρας της έχει αυτοκτονήσει.

Η εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγό της

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε στις 25/4 η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα λάθη και τα σωστά της καριέρας της αλλά και στην αδυναμία της, τον μονάκριβο γιο της. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συνεχίζει ο έρωτας που ζει για εκείνον, παρά το πέρας των χρόνων.

«O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου. Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.