Ελπίδα Νίνου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα δικαστήρια

Την εντόπισε η κάμερα της Super Κατερίνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ελπίδα Νίνου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα δικαστήρια

Τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου εντόπισε η κάμερα της «Super Κατερίνα», έξω από το σπίτι τους με την ίδια να προβαίνει σε σπάνιες δηλώσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεκινήσει εκ νέου οι δίκες με τις νέες μαρτυρίες από τις καταγγέλλουσες να ''καίνε'' τον ηθοποιό και την ίδια ωστόσο να παραμένει αταλάντευτα στο πλευρό του.

Νωρίτερα το πρωί η πρώτη καταγγέλλουσα για βιασμό το 2008 μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Πρωινό» ''ρίχνοντας τα βέλη της'' για τη στάση του στα δικαστήρια, ενώ ο ηθοποιός απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες, με τον ίδιο να παρουσιάζεται εμφανώς καταβεβλημένος και βιαστικός.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελπίδας Νίνου στην κάμερα της Super Κατερίνα

Είπε λοιπόν στη δημοσιογράφο που την περίμενε:

«Είμαι καλά, ο Πέτρος είναι καλά στην υγεία του. Σας παρακαλώ πάρα πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα, θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, καλό απόγευμα. Είμαι πάντα δίπλα του».

Η γειτονιά ζήτησε να αποχωρήσουν από το σπίτι τους

Σκούρα τα έχει βρει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον αποφυλακίσει μέχρι την τελική απόφαση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη και σε λίγες ημέρες αναμένεται να καταθέσει η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σήμερα, Σάββατο 3/9 ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις γύρω. Αρχικά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός πάσχει από επιθετικό σακχαρώδη διαβήτη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πώς πέρασε το καλοκαίρι μετά τις κατηγορίες.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγος του ψάχνουν για νέο σπίτι, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τον ειδοποίησε να αποχωρήσει, λόγω των αντιδράσεων έχουν προξενήσει προβλήματα στη γειτονιά. Έχει ξεκινήσει λοιπόν να ψάχνει για νέα οικία στο Παγκράτι ή τα Πατήσια.

Επίσης, ανέφερε πως στα Ιωάννινα όπου είναι το πατρικό του δεν αντιμετώπισε τέτοια ζητήματα, πέρα από ένα σύνθημα γραμμένο σε τοίχο την τελευταία ημέρα διαμονής του εκεί.