Σε τραγική οικονομική κατάσταση Νίνου - Φιλιππίδης! Τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του για τη φημολογούμενη έξωση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σε τραγική οικονομική κατάσταση Νίνου - Φιλιππίδης! Τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής

Σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», αναφορικά με την περιουσία του ίδιου και της Ελπίδας Νίνου, μετά και από τις φήμες περί έξωσης από την κατοικία τους. Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στις καταγγέλλουσες αλλά και στην επερχόμενη απολογία του ηθοποιού.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την επανέναρξη της δίκης, έχει απολογηθεί η δεύτερη καταγγέλλουσα κατά τη διάρκεια της οποίας δίκης υπήρξε και ένα σκηνικό έντασης μεταξύ του Φιλιππίδη και της μάρτυρος ενώ σήμερα το πρωί 5/9 στην εκπομπή «Πρωινό», η πρώτη καταγγέλλουσα για βιασμό το 2008 ξέσπασε εναντίον του.

Οι δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τα οικονομικά των Νίνου - Φιλιππίδη

Είπε αναφορικά σχετικά με την εξέλιξη της δίκης:

«Αυτή τη στιγμή η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. οι πρώτες που εξέτασαν είναι οι τρεις καταγγέλλουσες και μετά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα που προσάπτουν κατηγορίες στον Πέτρο τον Φιλιππίδη. Μόνο οι καταγγέλλουσες αναφέρονται σε περιστατικά που έχουν συμβεί πριν από δέκα, δώδεκα χρόνια ή14 χρόνια, είναι η αφήγησή τους, δεν έχουν εισφέρει κανένα αποδεικτικό στοιχείο πέρα από τον λόγο τους.
Περιμένει με μεγάλη αγωνία τη στιγμή της απολογίας. Εκεί θα κάνει μια κατάθεση ψυχής και να είστε βέβαιοι ότι θα πείσει γιατί λέει την αλήθεια, θα τεκμηριώσει και το κίνητρο το οποίο οδήγησε αυτές τις τρεις κυρίες να κάνουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες, γιατί υπάρχει κίνητρο.

Αναφορικά με το σκηνικό που έγινε κατά τη διάρκεια της απολογίας της μάρτυρος της δεύτερης καταγγέλουσας είπε:

«Δεν υπήρχε καμία δόση ειρωνείας ούτε από τη μάρτυρα ούτε από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θα σας έλεγα ότι είναι από τις πλέον συγκλονιστικές στιγμές, και αυτό είναι το μεγαλείο του ακροατηρίου. Η γυναίκα ήταν φίλη της καταγγέλλουσας πηγαία είπε συγγνώμη και μάλιστα είπε ότι όταν έγινε η υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού αμέσως μετά τη συνάντησε και την είδε ταραγμένη και μάλιστα είδε και ένα μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη που έλεγε ότι αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, την επόμενη θα τα καταφέρω.

«Όταν είπα μας φέρνετε ένα τέτοιο μήνυμα ώστε να το δούμε και να σα ζητήσουμε και συγγνώμη μου είπε δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα. Αυτή η κυρία η μάρτυρας μετά από χρόνια έστελνε μηνύματα στη γιορτή του τα οποία ήταν πολύ θερμά. Υπάρχουν και προσκομίστηκαν για αυτό και ζήτησε συγγνώμη. Τώρα αν αυτή με τη συγγνώμη είχε άλλη στόχευση αυτό το ξέρει μόνο η ίδια».

Τέλος για την οικονομική κατάσταση του Φιλιππίδη και της συζύγου του ανέφερε:
«Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του. Για λίγες μέρες όμως πήγε στο πατρικό του το οποίο είναι σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα, όλοι τον αγκάλιασαν εκεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τους γείτονες, ούτε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης δεν έχει πλέον να καταβάλει το μίσθωμα για την κατοικία που μένει, τα οικονομικά του είναι απελπιστικά».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

''Είμαι πάντα δίπλα του'' δηλώνει η Ελπίδα Νίνου

Τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου εντόπισε η κάμερα της «Super Κατερίνα», έξω από το σπίτι τους με την ίδια να προβαίνει σε σπάνιες δηλώσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεκινήσει εκ νέου οι δίκες με τις νέες μαρτυρίες από τις καταγγέλλουσες να ''καίνε'' τον ηθοποιό και την ίδια ωστόσο να παραμένει αταλάντευτα στο πλευρό του.

Είπε λοιπόν στη δημοσιογράφο που την περίμενε:

«Είμαι καλά, ο Πέτρος είναι καλά στην υγεία του. Σας παρακαλώ πάρα πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα, θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, καλό απόγευμα. Είμαι πάντα δίπλα του».