"Λιώνουν" ο ένας για τον άλλο - Τα τρυφερά τετ α τετ της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στο Σαν Σεμπάστιαν

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Λάμπρος Λάζαρης
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Λάμπρος Λάζαρης

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι, καθώς είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και όσο ακόμα έχουν ελεύθερο χρόνο προσπαθούν να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα μαζί, ώστε να αποκτήσουν πολλές εμπειρίες που θα τους γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις για την υπόλοιπη σεζόν.

Έτσι, μετά το ταξίδι τους στην Πάρο επέλεξαν να φύγουν ακόμη πιο μακριά και έφτασαν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Σαν Σεμπάστιαν. Οι δυο τους μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα τους από εκεί, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και το κοινό τους "λιώνει" με τις κοινές τους αναρτήσεις.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη στο Σαν Σεμπάστιαν

Δανάη Παππά
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Δανάη Παππά

Λάμπρος Λάζαρης
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Λάμπρος Λάζαρης

Δανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Δανάη Παππά

Έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μαμά η ηθοποιός

Η 25χρονη ηθοποιός του Σασμού έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με τις καταπληκτικές της ερμηνείες, όσο και με το εξαιρετικό του χαρακτήρα της. Ο λόγος για την Δανάη Παππά που ζει στιγμές ευτυχίας, δίπλα στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους).

Οι δυο τους είναι μαζί 3 χρόνια, ενώ πλέον συγκατοικούν και ταξιδεύουν από κοινού όλο τον κόσμο. Η Δανάη που είναι πολύ ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και κάθε Δευτέρα συνηθίζει να απαντά στις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Έτσι και χτες 6/6 σε ένα από τα καθιερωμένα της Q&A της στο Instagram απάντησε στην ερώτηση αν θέλει να κάνει κάποιο παιδάκι. Τότε εκείνη με χαμόγελο ανέφερε: «Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα - στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά, ναι, είναι κάτι που θα ήθελα».