''Tι να κάνουμε τώρα'' - Ξέσπασε η Φαμελή για τον χαρακτηρισμό που πρόσαψε στις Άγριες Μέλισσες'' ο Γιαννόπουλος

''Δεν είναι κακό είδος η σαπουνόπερα''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Tι να κάνουμε τώρα'' - Ξέσπασε η Φαμελή για τον χαρακτηρισμό που πρόσαψε στις Άγριες Μέλισσες'' ο Γιαννόπουλος

Καλεσμένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης που αγαπήθηκαν μέσα από το «Σασμό». Ωστόσο η Φαμελή είχε συμμετάσχει στη μεγάλη επιτυχία «Άγριες Μέλισσες» τις οποίες πρόσφατα ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλεσε σαπουνόπερα, φέρνοντας την απάντηση της ηθοποιού σήμερα, που το πληροφορήθηκε.

Απαντάει στον Γιαννόπουλο για το σαπουνόπερα, η Χριστίνα Χειλά Φαμελή

Είπε λοιπόν αναφερόμενη στις δηλώσεις του:

«Φαντάζομαι το είπε με αρνητική χροιά; Δεν είναι κακό είδος η σαπουνόπερα. Ας το απομυθοποιήσουμε. Δεν είναι κακό πράγμα. Θέλω να δω την καλή πλευρά, μάλλον εννοούσε ότι είναι ένα καθημερινό σήριαλ που η παραγωγή δεν είναι τεράστια… Μήπως εννοούσε αυτό; Τι να κάνουμε τώρα, ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Glomex και instagram giorgos giannopoulos

Mέσα στο καλοκαίρι έκανε και μίνι reunion με τις «Άγριες Μέλισσες»

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν οριστική αυλαία, ωστόσο τα τρία χρόνια επιτυχίας και ατελείωτων γυρισμάτων ήταν αρκετά για να κρατήσουν σφιχτές κάποιες φιλίες που δημιουργήθηκαν μέσα στη σειρά. Έτσι Θεοδοσία, Aσημίνα και Δρόσω ή αλλιώς Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου, βρέθηκαν στην Επίδαυρο, καθώς οι δύο τελευταίες πρωταγωνιστούν σε παράσταση και φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν πανευτυχείς που ξανάσμιξαν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι περιζήτητοι μετά το τέλος της, αφού κάθε νέα παραγωγή θέλει να πάρει ένα κομμάτι από τη μεγάλη αυτή επιτυχία του ΑΝΤ1. Έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των ηθοποιών έχει κλείσει από νωρίς τα επόμενα επαγγελματικά βήματα, όπως και η Δανάη Μιχαλάκη με τον Κουκουράκη, που θα μεταφέρουν τη χημεία τους και σε μια νέα σειρά της ΕΡΤ.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε να τιμήσει την Δανάη Μιχαλάκη και την Έλλη Τρίγγου, οι οποίες συμπρωταγωνιστούν στην «Αντιγόνη» και με τις οποίες στα backstage της σειράς, ήταν αχώριστες. Μάλιστα όπως έγραψε ως σχόλιο στην αναμνηστική φωτογραφία που τράβηξαν, ήταν η πρώτη φορά που οι φίλες της έπαιζαν στην Επίδαυρο και αυτό αν μη τι άλλο ήταν σημαντικό: «Πρώτη Επίδαυρος για τα φιλαράκια μου χθες! Αγάπη και συγκίνηση».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου μαζί μετά τις Άγριες Μέλισσες