Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της - Χαρές για πασίγνωστο μοντέλο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Adriana Lima
Πηγή instagram / Adriana Lima

Τρισευτυχισμένη είναι εδώ και μερικές ημέρες η Αντριάνα Λίμα, μιας και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Andre Lemmers. Το πασίγνωστο μοντέλο έκανε την εν λόγω αποκάλυψη το μεσημέρι της Δευτέρας 5/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μαμά θα γίνει κι μια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, δείχνοντας μόνο τα μάτια του, ο οποίος γεννήθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Αντρίανα Λίμα

«Το Cyan είναι το χρώμα μεταξύ πράσινου και μπλε στο ορατό φάσμα του φωτός. Το κυανό είναι το χρώμα των νερών στα Μπόρα Μπόρα και στις Μαλδίβων. Το κυανό τώρα είναι το αγαπημένο μας χρώμα… το χρώμα των ματιών του μωρού μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας CYAN LIMA LEMMERS ~ 29/08/22», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντριάνα Λίμα.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Αντρίανα Λίμα
Πηγή instagram / Adriana Lima

Λίγα λόγια για το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret

Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας από τους Μαρία Ντα Γκράτσα Λίμα και Νέλσον Τορς. Ο πατέρας της, εγκατέλειψε την οικογένεια όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών γι αυτό μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της. Όσο ήταν μικρή, δεν σκεφτόταν καθόλου να γίνει μοντέλο, ωστόσο όταν μια φίλη της που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή σε έναν εφηβικό διαγωνισμό ομορφιάς αλλά δεν ήθελε να πάει μόνη, εκείνη δέχθηκε να πάει μαζί της. Έτσι, έστειλαν τις φωτογραφίες τους και ο χορηγός του διαγωνισμού, αμέσως πρόσεξε τη Λίμα, η οποία τελικά νίκησε. Λίγο αργότερα, σε ηλικία 15 ετών, κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό "Supermodel of Brazil" και στη συνέχεια βγήκε δεύτερη στο διαγωνισμό "Supermodel of the World 1996".

Tο Νοέμβριο του 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή του NBA, Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 αρραβωνιάστηκαν. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 14 Φεβρουαρίου 2009. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι η Λίμα υπέβαλε αίτηση για σέρβικη υπηκοότητα, η οποία όμως δεν της δόθηκε ποτέ. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες: Την Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς (γενν. 15 Νοεμβρίου 2009) και την Σιένα Λίμα Γιάριτς (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 2012). Τον Μάιο του 2014, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, το οποίο εκδόθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2016.

Από το 2021 είναι σε σχέση με τον Αμερικανό παραγωγό Αντρέ Λέμερς. Τον Φεβρουάριο του 2022, ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη.