"Δεν έχω λόγια..." - Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Δεληγιάννη μετά τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό

Συγκινημένη η αγαπημένη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Anastasia Deligianni
Πηγή instagram / Anastasia Deligianni

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν μετά από 4 χρόνια σχέσης ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη την Πέμπτη στην Κύμη Εύβοιας, στην περιοχή Κελιά.

Φυσικά, κοντά τους ήταν φίλοι, συγγενείς και πολλά αγαπημένα πρόσωπα, με το ζευγάρι να είναι τρισευτυχισμένο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 5/9, η Αναστασία Δεληγιάννη προχώρησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό (δείτε εδώ και την αντίστοιχη του τραγουδιστή).

Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Δεληγιάννη για τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και αμέτρητες ευχές σας εύχομαι και η δίκη σας στιγμή να είναι όπως την ζήσαμε εμείς αυτές τις ημέρες ,με συγγενείς , καλούς φίλους και τον άνθρωπο που θέλετε δίπλα σας! Να ζήσουμε μωρό μου @vrettos_ilias “σ αγαπώ ως το άπειρο”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αναστασία Δεληγιάννη.

Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Δεληγιάννη για τον γάμο της με τον Ηλία Βρεττό
Πηγή instagram / Anastasia Deligianni

«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς την Πέμπτη 1/9 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της) μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης, και μακριά από την δημοσιότητα όσο μπόρεσαν αφού οι κάμερες ήταν εκεί.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην Κύμη και πέτυχαν τον τραγουδιστή λίγο πριν μπει στην εκκλησία!

«Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».