"Ότι πιο συγκλονιστικό έχω ζήσει στην ζωή μου" - Η συγκινητική ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Για την κορούλα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Nikoletta Ralli
Πηγή instagram / Nikoletta Ralli

Ξεχωριστή και συγκινητική ήταν η σημερινή 5/9 μέρα για την Νικολέττα Ράλλη καθώς η κορούλα της, Σοφία, ξεκίνησε το σχολείο και ήταν η πρώτη της ημέρα στον παιδικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά μαμά τον Ιούνιο του 2020 και έκτοτε η ζωή τόσο της ίδιας όσο και του αγαπημένου της, Μιχάλη Ανδρούτσου, έχει αλλάξει πολύ, ενώ μάλιστα αυτό τον καιρό οργανώνουν και την βάφτισή της κόρης τους.

Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν δημοσίευσε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την μικρή της, η οποία φοράει το σακίδιο του σχολείου της.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κορούλα της

«Πόσο σπουδαίο πράγμα είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί… Να σου δίνεται η ευκαιρία/ευλογία, να ξεκινάς το ταξίδι της ζωής, απο την ημέρα μηδέν, απο την θέση του παρατηρητή/κηδεμόνα. Ότι πιο ενδιαφέρον και βαθιά συγκλονιστικό έχω ζήσει στην ζωή μου! Πρώτη φορά σχολείο!!! Καλή σχολική χρόνια σε όλα παιδάκια. (Ένα δάκρυ κύλησε…)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Νικολέττα Ράλλη.

 Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κορούλα της 
Πηγή instagram / Nikoletta Ralli

Το ονειρικό δωμάτιο που έχει φτιάξει η Ράλλη για την κορούλα της Σόφη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη