Χώρισαν ή όχι; Όλη η αλήθεια για την πολυετή σχέση του Χρήστου Μπίρμπα και της Αναστασίας Περράκη

Δημοσιεύματα τους έβγαζαν χωρισμένους...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χώρισαν ή όχι; Όλη η αλήθεια για την πολυετή σχέση του Χρήστου Μπίρμπα και της Αναστασίας Περράκη

Είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, και μετρούν μαζί 7 χρόνια σχέσης, ωστόσο τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τους ήθελαν να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, και πιο συγκεκριμένα να έχουν χωρίσει οριστικά.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Αναστασία Περράκη και τον Χρίστο Μπίρμπα, τον οποίο θα απολαύσουμε φέτος στον νέο κύκλο του GNTM, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το 2015, και παρότι στην αρχή της σχέσης τους ήθελαν να την προστατεύσουν και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν το έκρυβαν και έκαναν κοινές εμφανίσεις αλλά και μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα μαζί.

Χώρισαν ή όχι Μπίρμπας και Περράκη

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Αναστασία Περράκη διέψευσε τις φήμες, και επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί.

Όλη η αλήθεια για την πολυετή σχέση του Μπίρμπα και της Περράκη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram Αναστασία Περράκη

Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Οι σπουδές του νέου coach του GNTM 5 πριν γίνει μοντέλο

Τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει και τρέχουν πολύ γρήγορα αλλά παράλληλα προστατεύονται με μεγάλη μυστικότητα, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια στην τηλεόραση του STAR.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν δούμε τις διαγωνιζόμενες αλλά και τους κριτές, εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: christosbir - Instagram