Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση μετά τις φήμες διαζυγίου έπειτα από 2 χρόνια γάμου

Τι συνέβη τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση μετά τις φήμες διαζυγίου έπειτα από 2 χρόνια γάμου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους στις Σπέτσες ήταν από τους πιο ρομαντικούς και η τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο.

Όπως γράφτηκε το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, με τον δικηγόρο να περνάει μονάχα με φίλους τις διακοπές του, ενώ η τραγουδίστρια να βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Οι φήμες ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν αρχικά από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη και στη συνέχεια από πλάνα που προβλήθηκαν στις εκπομπές με το ζευγάρι να βρίσκεται στα παρασκήνια συναυλίας.

Ωστόσο, και ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησαν στις φήμες αυτές μέσω του Δημήτρη Παπανώτα με τον οποίο συναντήθηκαν σε έξοδο τους.

Η απάντηση Δημητρίου - Ζουγανέλη για τις φήμες χωρισμού

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Φωτογραφίες από το σπίτι Ζουγανέλη - Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει το πιο εντυπωσιακό νεανικό και ξεχωριστό σπίτι της ελληνικής showbiz. Δεν μένει σε κάποια μονοκατοικία με πισίνα, δυο σαλόνια και γυμναστήριο, αλλά σε ένα απίστευτο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί μάλιστα, στεγάζουν τον έρωτα τους με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες, δείχνοντας μας το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και το μεγάλο μπαλκόνι της που έχει πολλά φυτά.

Η κουζίνα της είναι minimal διακοσμημένη, ενώ το σαλόνι είναι γεμάτο alternative διακοσμητικά και φωτιστικά. Από όλα όμως ξεχωρίζει το μαρμάρινο μπαρ με τις ψηλές, ξύλινες καρέκλες και τα φωτιστικά μαροκινού στιλ. Μεγάλη αγάπη όμως πρέπει να τρέφει και για τα φυτά, αφού το μπαλκόνι της είναι γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών. Την παράσταση κλέβει όμως το μπονσάι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι πλατεία Μαβέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι