Χριστίνα Μπόμπα: Για βόλτα με τις δίδυμες κόρες της δέκα μέρες πριν τη λαμπερή βάφτιση στη Μύκονο

Γύρισε στα πάτρια εδάφη και αφιερώθηκε στις μικρές!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Για βόλτα με τις δίδυμες κόρες της δέκα μέρες πριν τη λαμπερή βάφτιση στη Μύκονο

Μπορεί προσωρινά Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης να είναι πίσω στην Αθήνα και όχι σε κάποιον μακρινό προορισμό, όπως στην Ισλανδία, ωστόσο έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, αφού έχουν πια μαζί τους τις δίδυμες κορούλες τους, που πρόκειται να βαφτιστούν σε λίγες μέρες. Μάλιστα η Μπόμπα πήρε τις δίδυμες και πήγαν μια βόλτα με τα καρότσια με τη μαμά Χριστίνα να δείχνει πολύ ευτυχισμένη.

Στο μεταξύ οι δύο γονείς κατά την επιστροφή τους από την Ισλανδία, πραγματοποίησαν και ένα ταξίδι - αστραπή σε κοντινό προορισμό, στη Λαμία, αφού συνέτρεχε ένας πολύ σημαντικός λόγος, μια υποχρέωση στην οποία έπρεπε να παραβρεθούν.

Η βόλτα της Μπόμπα με τις δίδυμες κορούλες της

Γράφει στην ανάρτησή της: «Βγήκαμε 3 μας για ψώνια. Πίσω στη βάση μας».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Chrismpo instagram

Mε τέσσερις νονούς θα γίνει η λαμπρή βάφτιση στη Μύκονο

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο οι κόρες τους. Η Αριάνα και η Φιλίππα καθημερινά κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη και λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί τους. Άλλωστε είδαμε και παραπάνω πως δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να είναι μαζί τους στην Αθήνα και να μην ταξιδεύουν

Έχοντας περάσει λοιπόν λίγο παραπάνω από χρόνος αφότου ήρθαν στη ζωή, το ζευγάρι έχοντας επιστρέψει από το μαγικό του ταξίδι στην Ισλανδία, ετοιμάζει τη βάφτιση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο “SantAnna”.

Την Φιλίππα θα βαφτίσουν ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Την Αριάνα θα βαφτίσουν η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Προσκλητήριο βάφτισης διδύμων Μπόμπα Τανιμανίδη