«Μπορείς να μην έρχεσαι τόσο βαμμένη;» - Έμεινε "κάγκελο" η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την κόρη της

Η επική ατάκα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μπορείς να μην έρχεσαι τόσο βαμμένη;» - Έμεινε

Την Δευτέρα 5/9 πρεμιέρα είχε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και οι συνεργάτες της ήταν κατενθουσιασμένοι, όπως και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής επέστρεψε στο σπίτι της και πήγε να παίξει με τις μικρές κορούλες της, καθώς είναι μία ιδιαίτερα ενεργή μαμά, όπως αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα που μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η επική ατάκα της κόρης της Χρυσικοπούλου

Η παρουσιάστρια τις συνόδεψε χωρίς να ξεβαφτεί μετά την εκπομπή και τότε η κόρη της γύρισε και της είπε: "Μαμά, μπορείς να μην έρχεσαι τόσο βαμμένη στις κούνιες;" γεγονός που σχολίασε η ίδια η Ελιάνα αναρτώντας την εξής φωτογραφία.

Έμεινε 'κάγκελο' η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την κόρη της

Πηγή φωτογραφιών - Instagram Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Έτρωγε καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα που της άλλαξε όλο το σώμα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά την γέννηση των δυο παιδιών της και λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πήρε την απόφαση να κάνει μια τεράστια αλλαγή στο σώμα της, ξεκινώντας σωστή δίαιτα αλλά και τακτική γυμναστική.

Την πρώτη της εμφάνιση εμφανώς ανανεωμένη είχε κάνει στην επίσημη φωτογράφιση για την έναρξη της εκπομπής Ελένη, στο MEGA και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή - δείτε πλάνα της από την πρεμιέρα της εκπομπής.

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου. Αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

Όπως έχει αποκαλύψει ακολούθησε διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια, αλλά και να γυμνάζεται καθημερινά.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου δίαιτα