Παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσε στο Happy Day - Έκπληξη στον αέρα του ALPHA

''Νιώθω ευλογημένη''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσε στο Happy Day - Έκπληξη στον αέρα του ALPHA

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτή την περίοδο η Στέλλα Δημητρίου και ο άντρας της πλέον Δημήτρης Μιχαηλίδης, καθώς από βδομάδα σε βδομάδα αναμένουν την έλευση των δίδυμων παιδιών τους. Το πρώην μοντέλο είναι στον 8ο μήνα της κύησης ενώ στη συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day μίλησε και για τον πολιτικό γάμο που έκανε πριν από λίγες μέρες αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα μάλιστα είχε διοργανώσει και baby shower στο σπίτι τους στην Κύπρο προκειμένου να ευχαριστήσει φίλους και συγγενείς, αλλά και για να περάσουν μια όμορφη μέρα, αφιερωμένη στα μωράκια της που έρχονται να συμπληρώσουν την ευτυχία του ζευγαριού.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Δημητρίου για τον γάμο αλλά και για την εγκυμοσύνη της

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day:

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχω φύγει γιατί οι φίλοι μου είναι εκεί. Ήρθα έγκυος στην Κύπρο κι έτρεχα με τις προετοιμασίες» ανέφερε η Στέλλα Δημητρίου, η οποία αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Σεπτέμβρη.

«Είμαι 8 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος. Αυτό το διάστημα δεν το χαίρομαι» πρόσθεσε το μοντέλο κι εξομολογήθηκε «κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα».

Η Στέλλα Δημητρίου αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. «Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μας έκανε αυτό το δώρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Θα το ζήσω αφού γεννηθούν και μετά» κατέληξε .

Ποιο θα είναι το φύλο των μωρών;

Η Στέλλα Δημητρίου με πολύ χαρά μίλησε μέσω skype την Πέμπτη 16/6 στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες γύρω από την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο μίλησε για τον γάμο και τη βάφτιση, που αναμένεται να κάνει με τον σύζυγό της, ενώ νωρίτερα μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής και τον κόσμο πως είναι στο 5ο μήνα και σε πολύ λίγο δε θα κρατάει ένα μόνο μωράκι αλλά δύο, καθώς περιμένει δίδυμα. Με μεγάλη συγκίνηση στη φωνή της συνέχισε λέγοντας πως είναι αγοράκια με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να την εύχονται ξετρελαμένοι.

«Είναι τα αγόρια μας, είναι δίδυμα και έρχονται τα αγοράκια μας ναι. Συγκινούμαι που το λέω, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Στέλλα Δημητρίου διακόπτοντας με τρεμάμενη φωνή.

«Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες η συντήρηση ωαρίων, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».