Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου - Θα ξανασυγεργαστούν;

Υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου - Θα ξανασυγεργαστούν;

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 6/9 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη σχέση της με τους δύο γιους της μίλησε και όσα ετοιμάζει στην νέα της εκπομπή, που θα βγει σύντομα στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την τελευταία στιγμή τον τίτλο και στη συνέχεια εξήγησε τις προκλήσεις, με τις οποίς θα έρθει αντιμέτωπη. Σε κάθε περίπτωση έχει εμπειρία στον χώρο και θα τα καταφέρει, αφού όλοι τη θυμούνται και από τις θρυλικές εκπομπές με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, για το οποίο κα μίλησε ανοιχτά.

Η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου στον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναϋπάρξουμε μαζί τηλεοπτικά».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα τους εκπομπή για τη νέα εκπομπή του Σεργουλόπουλου

Το ότι η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ στον τομέα της ψυχαγωγίας το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Ωστόσο πολλές λεπτομέρειες είχαν μείνει ασαφείς γύρω από την εκπομπή τους, όπως ο τίτλος αλλά και η ημερομηνία για την πρεμιέρα. Η ΕΡΤ μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της αποκάλυψε με σαφήνεια, ότι χρειάζεται να ξέρουμε για το νέο τους εγχείρημα.

Και μπορεί ο Σεργουλόπουλος να είχε πει ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα διάστημα μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα διάστημα εξαιτίας προσωπικών λόγων, ωστόσο η επιθυμία του καναλιού ήταν μεγάλη, αφού στο πρόσωπό του βλέπει έναν άνθρωπο που μπορεί να απογειώσει την πρωινή ζώνη. Μαζί του και η γλυκύτατη και φρέσκια Μελιτά, που πέρσι δοκιμάστηκε στην Κυψέλη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 12:00, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που έρχεται στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 10:00 έως τις 12:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη πρωινή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό πρωινό ρυθμό.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλημέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: fotis sergoulopoulos instagram