''Με πήρε τηλέφωνο κλαμένη και...'' - Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει την αντίδραση της μητέρας του όταν έκανε επιτυχίες

Τι ρόλο παίζει η οικογένειά του για αυτόν;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Με πήρε τηλέφωνο κλαμένη και...'' - Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει την αντίδραση της μητέρας του όταν έκανε επιτυχίες

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα του έδωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις με την οικογένειά του, αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του την πρώτη φορά που έκανε συνεργασία με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου σε κοινό δίσκο.

Ο τραγουδιστής συνηθίζει να μιλάει με λόγια λατρείας για την οικογένειά του, αφού στο παρελθόν έχει μιλήσει και για την αδερφή του, την οποία την έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση, και ''λιώνει όταν μιλάει για εκείνη''.

Η συγκινητική αντίδραση της μητέρας του Ιακωβίδη

Μιλώντας για την οικογένειά του αλλά και τις απαρχές της καριέρας του είπε:

«Από μικρός μου άρεσε όταν έρχονταν συγγενείς στο σπίτι να παίρνω μια κιθάρα και να την γρατζουνάω και να τραγουδάω και ας μην ήξερα.

Μια μέρα με παίρνει η μητέρα μου τηλέφωνο την πρώτη μέρα που έβγαλα το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, συγκινημένη έκλαιγα και μου λέει έτσι όπως άνοιξα το CD είδα δίπλα στο όνομα του γιου μου το όνομα της Θεοδωρίδου και συγκινήθηκα. Εκεί συνειδητοποίησα πως είναι μια τόσο μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται όχι μόνο στη σκηνή αλλά και με τη φωνή της μέσα σε ένα άλμπουμ».

Αυτή είναι η κούκλα μητέρα του με την οποία μοιάζουν πολύ

Είναι μελαχρινός με καταγάλανα μάτια, επιτυχημένος τραγουδιστής και χαρισματικός τραγουδοποιός. Ο λόγος για τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μας χαρίζει άφθονα πολλές επιτυχίες για να τις συνδυάσουμε με στιγμές από την προσωπική μας ζωή. (Δείτε εδώ το νέο του τραγούδι με την Ζόζεφιν)

Από ποιον όμως πήρε όλο αυτό το ταλέντο που τον οδήγησε στο μονοπάτι της επιτυχίας; Μα φυσικά από την μητέρα του Χρύσα Ιακωβίδη, με την οποία μοιράζονται τα ίδια καταγάλανα μάτια.

Λίγα πράγματα διαφέρουν μεταξύ τους. Εκείνη είναι ξανθιά και εκείνος μελαχρινός, εκείνη φορά γυαλιά και ο τραγουδιστής όχι. Πάντως είναι βέβαιο πως από την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κάποιος τη συγγένεια.

Είναι γνωστό πια, πως η Χρύσα Ιακωβίδη, αν και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδία της και για αυτά θα έκανε τα πάντα. Για αυτό και άλλωστε πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με τον γιο της.