Γεμάτο κεριά, λουλούδια και ρούχα το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA - Βγαλμένο από εξώφυλλο περιοδικού

Κυριαρχεί το ροζ ενώ υπάρχει και μια τεράστια αφίσα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 5/9 -δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας-.

Η ίδια περνά πολύ χρόνο στο καμαρίνι της και είναι σίγουρα ένα αγαπημένο της μέρος, για αυτό και έχει φροντίσει να το διακοσμήσει όμορφα και να το κάνει όσο πιο ζεστό γίνεται. Μάλιστα, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τον χώρο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, έχει έναν μεγάλο καθρέφτης, μια ντουλάπα με ανοιχτά ράφια και ένα μεγάλο poster της ίδιαςαπό την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή της, την περσινή σεζόν. Όσον αφορά τα χρώματα, κυριαρχεί το ροζ και το άσπρο ενώ βλέπουμε πολλά κεριά και λουλούδια.

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου 2
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου 3
Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou

Η ανάρτηση της μετά την πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της «Super Κατερίνα», μέσα από την συχνότητα του ALPHA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η εκπομπή κατάφερε και έγινε πρώτο trend σε όλη της διάρκεια, καθώς το κοινό ενθουσιάστηκε τόσο με τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου όσο φυσικά και με την παρουσία του Αστέρη και της Αργυρώς στο πλατό.

Λίγο μετά το τέλος της Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τοιν κόσμο για τη στήριξή του και τα μηνύματα που της έστειλε για αυτό και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πόσο σας ευχαριστώ για σήμερα… Για την αγάπη σας …τα τόσο πολλά μηνύματα, τη στήριξη και την πάντα ζέστη αγκαλιά σας! Είμαστε ξανά εδώ κ κάθε πρωί γινόμαστε μια μεγάλη super παρέα! Σας αγαπώ πολύ, περιμένω πώς κ πώς το αυριανό μας ραντεβού στις 10:00… @superkaterinatv @alphatv

Περιμενω τα σχόλια σας για την πρεμιέρα μας … και stay tuned…τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή instagram / Katerina Kainourgiou