Σήμερα 7/9 η δίκη Φιλιππίδη - Η λεπτομέρεια για το αυτοκίνητό του που θα διαψεύσει την τρίτη καταγγέλλουσα

Συνεχίζεται με τη μαρτυρία της Ελπίδας Νίνου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 7/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για ένα βιασμό το 2008, αλλά και για δύο απόπειρες. Μετά την κατάθεση των καταγγελλουσών σειρά έχει η μαρτυρία της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, που όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει θα τον υπερασπιστεί, έχοντας ένα άλλοθι για κάθε περίπτωση. Άλλωστε και με δηλώσεις της έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα του και τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Όσα θα υποστηρίξει η Νίνου στο δικαστήριο σήμερα 7/9

Αποκαλυπτική ήταν χθες η εκπομπή της «Super Κατερίνας», καθώς παρουσίασε αναλυτικά τι έπεται να καταθέσει η Ελπίδα Νίνου σήμερα, που θα κληθεί στο εδώλιο για την υπόθεση του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη.

Για τον βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο ΗΒΗ η Νίνου φέρεται να υποστηρίζει:

«Tην καταγγέλλουσα την γνώρισα από τη μητέρα της που ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε δυσκολίες και στην προσωπική της ζωή. όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε σε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση και έμεινε για τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Εκεί ο σύζυγός μου γνώρισε την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου.
Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που είχε γίνει με αφορμή μια βάπτιση στο οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα είδε την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου: ''εγώ ον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει».

Για το δεύτερο περιστατικό που έγινε στο θέατρο Μουσούρη, που υποστηρίζεται ότι πήγε να βιάσει μια ηθοποιό μέσα στο καμαρίνι του η Νίνου ισχυρίζεται:
«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να μπει στο χώρο δηλαδή ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δύο σήριαλ του εν λόγω καναλιού στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός».

Αποκλειστική φωτογραφία Πέτρου Φιλιππίδη

Η τρίτη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι ε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ , ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα από έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού».

Η πρώτη του αντίδραση όταν είδε τις κάμερες

Επιστροφή στα δικαστήρια μετά από καιρό για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πέρα από τις νέες μαρτυρίες έχει να αντιμετωπίσει και νέα βάσανα. Η κάμερα της «Super Κατερίνα», εντόπισε τον ηθοποιό έξω από το σπίτι του με τον ίδιο να εμφανίζεται βιαστικός και την εκπομπή να κάνει προσπάθειες να του αποσπάσει δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις δικαστικές διαμάχες, ο δικηγόρος του αποκάλυψε την Κυριακή 3/9 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ότι ο ίδιος και η Ελπίδα Νίνου, εκδιώχνονται από το σπίτι τους λόγω των αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει στη γειτονιά, με αποτέλεσμα να είναι σε πυρετώδεις αναζητήσεις για την εύρεση νέας κατοικίας.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με καπέλο και σκυφτός και βιάστηκε να μπει στο σπίτι του μη θέλοντας να παραχωρήσει κάποια δήλωση.