Έκανε στροφή στην καριέρα του - Μετακόμισε στην Κύθνο μαζί με τη σύντροφό του ο Ιατρόπουλος

«Ο κόσμος είναι διστακτικός...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκανε στροφή στην καριέρα του - Μετακόμισε στην Κύθνο μαζί με τη σύντροφό του ο Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 6/9 στην εκπομπή ''ελένη'' και πριν κάνει αναφορά στο ατύχημα του γιου του, το οποίο του φέρνει δάκρυα στα μάτια, σχολίασε την επιλογή του φύγει από την Αθήνα.

Ο ηθοποιός μέσα από μια βάρκα μίλησε στην κάμερα εξηγώντας, πως μαζί με τη σύντροφό του ζουν στην Κύθνο εκεί όπου, ο ίδιος ασχολείται με το θαλάσσιο στοιχείο επαγγελματικά. Σε καμία περίπτωση, δεν αφήνει πίσω την τέχνη του, απλώς έχει την τύχη αλλά και το μεράκι να μπορεί να καταπιαστεί παράλληλα και με άλλους χώρους.

Η απόφαση του Μιχάλη Ιατρόπουλου να αφήσει την Αθήνα

«Οι κρουαζιέρες που κάνω άρχισαν πριν δύο χρόνια στα Φαλάσαρνα έπειτα από πρόταση του κουμπάρου μου. Είναι ένα αντικείμενο που ξέρω καλά να το κάνω και αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Κύθνο για το καλοκαίρι» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Η υποκριτική βασιλεύει στην καρδιά μου όπως και η φύση. Ο κόσμος που με βλέπει στο σκάφος στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά από τα πρώτα λεπτά τον κερδίζω. Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με στήριξαν στην απόφασή μυ να γίνω σκίπερ. Δεν υπήρχε περίπτωση η σύντροφός μου να μη με στηρίξει και να είμαι ακόμα μαζί της».

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού όταν πήγε στην Κύθνο

Την Κυριακή 29/5 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βγήκε σε live σύνδεση από τα Λουτρά της Κύθνου και έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νέα επαγγελματική του καριέρα, που δεν είναι και τόσο νέα απ' ότι φαίνεται. Ο ηθοποιός για το διάστημα της θερινής σεζόν, θα επικεντρωθεί στις κρουαζιέρες και θα πάει για λίγο πίσω η ιδιότητα του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως μαζί με έναν συνεταίρο του έχουν στήσει μια νέα επιχείρηση με κρουαζιέρες σε παραλίες του νησιού που δεν είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα!», τα τελευταία πέντε χρόνια ασκεί πιο επαγγελματικά το δίπλωμα σκίπερ που έχει εδώ και 35 χρόνια, ξεκινώντας πρώτα από τα Φαλάσαρνα στα Χανιά και πλέον διοργανώνει κρουαζιέρες στη Κύθνο για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Είναι η 6η χρονιά, που ασχολείται με αυτό το επάγγελμα και 1η στην Κύθνο. Ο ίδιος, μάλιστα, έδειξε και στην κάμερα το φυλλάδιο από τις κρουαζιέρες που πραγματοποιούν με το συυνέταιρό του, προσκαλώντας όλους στο υπέροχο νησί με τις 100 προσβάσιμες παραλίες, παρά το μικρό του μέγεθος

Την επόμενη βδομάδα περιμένει και την αγαπημένη του σύντροφο(δείτε εδώ φωτογραφίες της), με την οποία όπως αποκάλυψε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα είναι ο 5ος γάμος για τον ηθοποιό μιας και την πρώην γυναίκα του με την οποία έχει και ένα παιδί, την παντρεύτηκε δύο φορές.