Θα τρελάνει τους φίλους του Ολυμπιακού - Η κούκλα σύντροφος του Μαρσέλο

Η Κλαρίς Άλβες κλέβει τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Claric Alves
Instagram Claric Alves

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία μεταγραφική, που τάραξε τα νερά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Μαρσέλο, ο οποίος αναμένεται να ξεσηκώσει το γήπεδο. Μαζί του στη χώρα μας, όμως, ήρθε και η εντυπωσιακή σύζυγος του, Κλαρίς Άλβες. Η 34χρονη έχει άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και αναμένεται να «κλέψει» τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια γυναίκα λέει ο σοφός λαός και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, έχει ως στήριγμα του τη σύζυγο του. Η Κλαρίς Άλβες είναι με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ από τα νεανικά τους χρόνια και από το 2008 είναι παντρεμένοι.

Η διοίκηση και οι φίλοι του Ολυμπιακού επιφύλαξαν μία εντυπωσιακή υποδοχή στον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος με τη γυναίκα και τα παιδιά στο πλευρό του το χάρηκε με την ψυχή του. Παρούσα ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία και να φωτογραφηθεί μαζί του (Δείτε εδώ).

Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Μαρσέλο, Κλαρίς Άλβες

Η Κλαρίς Άλβες είναι κι αυτή από τη Βραζιλία της και είναι διάσημη ηθοποιός στη χώρα της. Επίσης, η 34χρονη ασχολείται και με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Muay Thai.

Κλαρίς Άλβες σύζυγος Μαρσέλο
Instagram ClaricAlves

Είναι παντρεμένη με τον Μαρσέλο από το 2008 και έχουν μαζί δύο παιδιά. Το μεγαλύτερο παιδί τους είναι ο Ένζο, που είναι 13, ενώ ο μικρότερος ο Λίαμ είναι 7 χρονών. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα του, καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλαρίς Άλβες σύζυγος Μαρσέλο
Instagram ClaricAlves

Η Κλαρίς Άλβες διαθέτει ένα εντυπωσιακό καλλίγραμο κορμί. Η ίδια φροντίζει να το συντηρήσει με σωστή διατροφή και γυμναστική. Συχνά πυκνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με μαγιό, οι οποίες κόβουν τη ανάσα και κάνουν το αντρικό κοινό να παραληρεί.

Ποιος είναι ο Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ (Marcelo Vieira da Silva Júnior, γεννήθηκε 12 Μαΐου 1988), περισσότερο γνωστός ως Μαρσέλο, είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Βραζιλίας. Θεωρείται παίκτης με καλή τεχνική, δυνατό σουτ και καλή πάσα. Παίζει κυρίως ως αριστερός αμυντικός, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως πλάγιος μέσος.

Το 2005 κέρδισε ένα Καμπεονάτο Καριόκα με τη Φλουμινένσε και το 2006,έπειτα από καλές εμφανίσεις, τέθηκε στην ομάδα της χρονιάς για το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα,στην ηλικία των 18. Στο τέλος αυτής της χρονιάς,μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης για 8 εκατομμύρια δολάρια. Με την Ρεάλ έως τώρα, έχει κερδίσει μεταξύ άλλων πέντε Τσάμπιονς Λίγκ και έξι τίτλους Λα Λίγκα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου της Μαδρίτης, 25 συνολικά. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Βραζιλίας το 2006 σε ματς εναντίων της Ουαλίας και σκόραρε ένα γκολ. Ήταν μέλος της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και εκλέχθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της χρονιάς.

Έπειτα από εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τον σύλλογό του και την εθνική του, επαινέθηκε από θρύλους του ποδοσφαίρου όπως τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πάολο Μαλντίνι ως ο καλύτερος παίκτης στην θέση του. Επιπρόσθετα, πολύ συχνά τον συγκρίνουν με τον Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος είχε δηλώσει "Ο Μαρσέλο διαθέτει καλύτερη τεχνική ικανότητα από μένα," και επίσης τον ονόμασε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην θέση του. 3 Σεπτέμβριου 2022 ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π για 1+1 χρόνο.