Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μπήκε από την πίσω πόρτα - Κατέφθασε ο Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο

Σημαντική η σημερινή κατάθεση

Μπήκε από την πίσω πόρτα  - Κατέφθασε ο Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο
News 07.09.2022 09:32
Από Ελένη Μήτση

Την Τετάρτη 7/9 αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη γυναίκα του Ελπίδα Νίνου να καταθέτει, ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της.

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το Mega Καλημέρα, ο ηθοποιός προσήλθε στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο νωρίς το πρωί μαζί με τον δικηγόρο και τη γυναίκα του, οι οποίοι μπήκαν από την πίσω πόρτα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν εντάσεις και αδιάκριτα βλέμματα.

Έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης την Τετάρτη 7/9

Αναλυτικά όσα θα υποστηρίξει η Νίνου στην κατάθεση για τον Φιλιππίδη

Αποκαλυπτική η εκπομπή της «Super Κατερίνας», καθώς παρουσίασε αναλυτικά τι έπεται να καταθέσει η Ελπίδα Νίνου την Τετάρτη 7/9, που θα κληθεί στο εδώλιο για την υπόθεση του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ η Νίνου έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι δίπλα του.

Αναλυτικά τα όσα θα υποστηρίξει η Νίνου για τις τρεις καταγγέλλουσες:

Για τον βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο ΗΒΗ η Νίνου φέρεται να υποστηρίζει:

«Tην καταγγέλλουσα την γνώρισα από τη μητέρα της που ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε δυσκολίες και στην προσωπική της ζωή. όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε σε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση και έμεινε για τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Εκεί ο σύζυγός μου γνώρισε την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου.
Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που είχε γίνει με αφορμή μια βάπτιση στο οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα είδε την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου: ''εγώ ον αγαπάω και αυτός δεν μου μιλάει».

Για το δεύτερο περιστατικό που έγινε στο θέατρο Μουσούρη, που υποστηρίζεται ότι πήγε να βιάσει μια ηθοποιό μέσα στο καμαρίνι του η Νίνου ισχυρίζεται:
«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα για να μπει στο χώρο δηλαδή ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομετόχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δύο σήριαλ του εν λόγω καναλιού στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός».

Αποκλειστική φωτογραφία Πέτρου Φιλιππίδη

Η τρίτη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι ε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ , ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα από έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε τραγική οικονομική κατάσταση Νίνου - Φιλιππίδης! Τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής

Ελπίδα Νίνου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα δικαστήρια

Share