Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

''Αγκιστρωμένος'' από τη Νίνου o Φιλιππίδης - Η αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες καθώς πήγαινε στη δίκη

Την κράταγε σφιχτά για να πάρει δύναμη

''Αγκιστρωμένος'' από τη Νίνου o Φιλιππίδης - Η αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες καθώς πήγαινε στη δίκη
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
News 07.09.2022 10:40
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα 7/9 με τη μαρτυρία της συζύγου του Ελπίδα Νίνου, η οποία τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Η κάμερα του Πρωινού τους εντόπισε καθώς έφευγαν από το σπίτι τους και όπως φαίνεται καθαρά ο ίδιος έχει ''γατζωθεί'' από το χέρι της συζύγου του, που είναι ένα από τα λίγα άτομα που του έχουν σταθεί σε όλη τη διαδρομή του.

Η ίδια αναμένεται μάλιστα να καταθέσει και μια λεπτομέρεια αναφορικά με το αμάξι που είχαν κατά το διάστημα της τρίτης καταγγελίας, που αναμένεται να ανατρέψει τα λεγόμενα της τρίτης καταγγέλλουσας.

Χέρι - χέρι με την Ελπίδα Νίνου ο Φιλιππίδης πηγαίνοντας προς τα δικαστήρια

Οι κάμερες ήταν από πολύ νωρίς στημένες έξω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, με την ελπίδα ότι θα αποσπάσουν κάποια δήλωση πριν τη δίκη, ωστόσο οι ίδιοι εμφανίστηκαν βιαστικοί και έσπευσαν να μπουν στο αμάξι για να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν ούτε το νοίκι

Σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», αναφορικά με την περιουσία του ίδιου και της Ελπίδας Νίνου, μετά και από τις φήμες περί έξωσης από την κατοικία τους. Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στις καταγγέλλουσες αλλά και στην επερχόμενη απολογία του ηθοποιού.

Είπε αναφορικά σχετικά με την εξέλιξη της δίκης:

«Αυτή τη στιγμή η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. οι πρώτες που εξέτασαν είναι οι τρεις καταγγέλλουσες και μετά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα που προσάπτουν κατηγορίες στον Πέτρο τον Φιλιππίδη. Μόνο οι καταγγέλλουσες αναφέρονται σε περιστατικά που έχουν συμβεί πριν από δέκα, δώδεκα χρόνια ή14 χρόνια, είναι η αφήγησή τους, δεν έχουν εισφέρει κανένα αποδεικτικό στοιχείο πέρα από τον λόγο τους.
Περιμένει με μεγάλη αγωνία τη στιγμή της απολογίας. Εκεί θα κάνει μια κατάθεση ψυχής και να είστε βέβαιοι ότι θα πείσει γιατί λέει την αλήθεια, θα τεκμηριώσει και το κίνητρο το οποίο οδήγησε αυτές τις τρεις κυρίες να κάνουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες, γιατί υπάρχει κίνητρο.

Αναφορικά με το σκηνικό που έγινε κατά τη διάρκεια της απολογίας της μάρτυρος της δεύτερης καταγγέλουσας είπε:

«Δεν υπήρχε καμία δόση ειρωνείας ούτε από τη μάρτυρα ούτε από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θα σας έλεγα ότι είναι από τις πλέον συγκλονιστικές στιγμές, και αυτό είναι το μεγαλείο του ακροατηρίου. Η γυναίκα ήταν φίλη της καταγγέλλουσας πηγαία είπε συγγνώμη και μάλιστα είπε ότι όταν έγινε η υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού αμέσως μετά τη συνάντησε και την είδε ταραγμένη και μάλιστα είδε και ένα μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη που έλεγε ότι αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, την επόμενη θα τα καταφέρω.

«Όταν είπα μας φέρνετε ένα τέτοιο μήνυμα ώστε να το δούμε και να σα ζητήσουμε και συγγνώμη μου είπε δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα. Αυτή η κυρία η μάρτυρας μετά από χρόνια έστελνε μηνύματα στη γιορτή του τα οποία ήταν πολύ θερμά. Υπάρχουν και προσκομίστηκαν για αυτό και ζήτησε συγγνώμη. Τώρα αν αυτή με τη συγγνώμη είχε άλλη στόχευση αυτό το ξέρει μόνο η ίδια».

Τέλος για την οικονομική κατάσταση του Φιλιππίδη και της συζύγου του ανέφερε:
«Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του. Για λίγες μέρες όμως πήγε στο πατρικό του το οποίο είναι σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα, όλοι τον αγκάλιασαν εκεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τους γείτονες, ούτε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης δεν έχει πλέον να καταβάλει το μίσθωμα για την κατοικία που μένει, τα οικονομικά του είναι απελπιστικά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπήκε από την πίσω πόρτα - Κατέφθασε ο Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο

Ελπίδα Νίνου: Οι πρώτες της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα δικαστήρια

Share