"Θα τη χτυπήσω! Μαζέψτε την" - Απίστευτο περιστατικό με την Βάσια Τριφύλλη και την Φωτεινή Ψυχίδου

Tην έχουμε συνηθίσει άλλωστε την έντονη προσωπικότητά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Eurokinissi
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Eurokinissi

Τη Βάσια Τριφύλλη την έχουμε μάθει χρόνια τώρα μέσα από τις ''πικάντικες'' δηλώσεις της, αφού δε μασάει από τυπικότητες και ψεύτικες ευγένειες και θα πει πάντα αυτό που έχει να πει. Ποιος δε θυμάται άλλωστε τους καυγάδες της με τον Απόστολο Γκλέτσο σε τηλεοπτική εκπομπή και άλλες δηλώσεις της που έκαναν αίσθηση. Αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένη για συνέντευξη στο Breakfast at Star και φυσικά δε θα μπορούσε και εκεί να μην είναι ο εαυτός της.

Δεν έχει φοβηθεί ουδόλως να σχολιάσει και ένα πρόσωπο της επικαιρότητας τον Πέτρο Φιλιππίδη, που μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ψυχιατρική περίπτωση.

Η στιχομυθία της Τριφύλλη με την Φωτεινή Ψυχίδου

Στην εκπομπή Breakfast at Star η Τριφύλλη απηύδισε με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, για αυτό και την ''στόλισε'' κανονικά:

Φ.Ψ.: Βάσια Τριφύλλη, είσαι έτοιμη για την τελευταία σου συνέντευξη;

Β.Τ.: Πεθαίνω μωρή και μου το κρύβεται;

«Τις τρεις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου δεν τις έχω ζήσει ακόμα. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου. Έχουμε οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο, έχει ένα κομμάτι γης και θα με χώσουν εκεί. Για να ζω, δεν έχω αγαπήσει μέχρι θανάτου. Έχω πάει σε λάθος κηδεία! Όταν το κατάλαβα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είπε επίσης η Βάσια Τριφύλλη.

Β.Τ.: Ήμουν σε αεροπλάνο κι από το φόβο μου έφτασα ένα βήμα πριν από τον πιλότο. Και είχε τρομερά κενά!

Φ.Ψ.: Α, με το κούνημα!

Β.Τ.: Ποιο κούνημα μωρή; Κενά λέμε, συγκεντρώσου!

Φ.Ψ.: Ας σκεφτούμε τη συντέλεια του κόσμου…

Β.Τ.: Μα, σε τόσο ευχάριστη εκπομπή με φέρατε;

Β.Τ.: Στην επόμενη ζωή μου θα ήθελα να είμαι πουλί. Μου αρέσει το πέταγμα. Έχω μια έμμονη ιδέα με τα πουλιά!

Φ.Ψ.: Κι εγώ κυρία Τριφύλλη!

Β.Τ.: Φαίνεσαι, φαίνεσαι! Σου έχουν πει ότι δεν πας καλά;

Φ.Ψ.: Ναι, συνέχεια μου το λένε.

Β.Τ.: Παιδιά, θα τη χτυπήσω! Μαζέψτε την

O σχολιασμός του Μπιμπίλα για τα λεγόμενά της

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη Βάσια Παναγοπούλου. Ο ηθοποιός σχολίασε το θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα όσα ακούγονται για διαγραφή από το ΣΕΗ τριών ηθοποιών.

Ο ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις του από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική συνέλευση, και πιθανόν να ψηφιστεί η απομάκρυνσή τους. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά που μιλούν για διαγραφές ηθοποιών;».

«Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο να διευθετηθεί η διαφορά τους εξωδικαστικά», πρόσθεσε επίσης για τη διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών. «Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, που θα ήταν το ιδανικό, έρχεται η δικαιοσύνη», ανέφερε για το ίδιο θέμα η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη (δείτε εδώ τι είπε), που είπε ότι δεν είναι κακό να δώσεις και ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό, αν χρειάζεται, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Η Βάσια Τριφύλλη λέει μερικά πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να αρχίσουμε να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλο».