«Μετά από ενάμιση δύο μήνες...» - Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Είναι πολύ χαρούμενη για το παιδί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μετά από ενάμιση δύο μήνες...» - Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Το πρωί της Τετάρτης 7/9 η Ζώζα Μεταξά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικά, και μίλησε για τον γάμο της κόρης της, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση. Η ίδια εξέφρασε την χαρά που αισθάνεται, αλλά και την ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως μπόρεσε να το ζήσει μαζί της, ενώ είπε και την γνώμη της για τον γαμπρό της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως μόλις τον είδε είπε αμέσως πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρεμβαίνει στην σχέση τους, καθώς είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

Οι δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

«Μεγάλη ευτυχία. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο που απέκτησα, γιατί απέκτησα ένα υπέροχο παιδί», επισήμανε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μετά από ενάμιση δύο μήνες το ήξερε και ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν και μου το ανακοίνωσε εμένα, γιατί έπαιζε στο εξωτερικό και δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα, αλλά μου λέει θα κατέβουμε κάτω και θα γίνει χαμός».

Με φραμπαλά και έξω τον έναν ώμο - Όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της στον γάμο της κόρης της

Το Σάββατο 9/7 η Κόνι Μεταξά ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, αφού παντρεύτηκε τον καλό της Μάριο Καπότση στα Χανιά. Το ζευγάρι ήταν λαμπερό και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία τους.

Στο πλευρό των παιδιών ήταν οι γονείς της τραγουδίστριας με την μητέρα της, Ζωζώ Μεταξά να κλέβει την παράσταση. Δεν είναι μόνο το πολύ κομψό φόρεμα, που επέλεξε να βάλει αλλά αυτό που για άλλη μια φορά κατέπληξε τους πάντες είναι η συγκλονιστική ομοιότητα, που έχουν οι δυο γυναίκες.

undefined

Ζώζα Μεταξά