Ζουγανέλη: Τέλος τα ψέματα - Αποκάλυψε την αλήθεια στην κάμερα για το γάμο της και βιάστηκε να φύγει

Φανερά αμήχανη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζουγανέλη: Τέλος τα ψέματα - Αποκάλυψε την αλήθεια στην κάμερα για το γάμο της και βιάστηκε να φύγει

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να παίρνει διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου, αφού δημοσιεύματα του ήθελαν να έχουν περάσει χωριστά το καλοκαίρι τους. Η απάντηση όμως, δεν άργησε να έρθει, αρχικά από τον πατέρα της τραγουδίστριας, Γιάννη Ζουγανέλη .

Μάλιστα, οι κάμερες τους τραβούσαν δίχως να το γνωρίζουν, την ώρα που το ζευγάρι ήταν στα παρασκήνια της συναυλία του Αντώνη Ρέμου, στην οποία συμμετείχε η Ελεονώρα.

Η απάντηση της Ζουγανέλη στα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Δημητρίου

Η κάμερα ωστόσο της εκπομπής Πρωινού, "τσάκωσε" την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο αεροδρόμιο και ο δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τις φήμες αυτές.

«Μια χαρά, όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ...», αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια, ενώ περπατούσε γρήγορα για να αποφύγει τις περαιτέρω ερωτήσεις.

Φωτογραφίες από το σπίτι Ζουγανέλη - Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει το πιο εντυπωσιακό νεανικό και ξεχωριστό σπίτι της ελληνικής showbiz. Δεν μένει σε κάποια μονοκατοικία με πισίνα, δυο σαλόνια και γυμναστήριο, αλλά σε ένα απίστευτο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί μάλιστα, στεγάζουν τον έρωτα τους με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες, δείχνοντας μας το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και το μεγάλο μπαλκόνι της που έχει πολλά φυτά.

Η κουζίνα της είναι minimal διακοσμημένη, ενώ το σαλόνι είναι γεμάτο alternative διακοσμητικά και φωτιστικά. Από όλα όμως ξεχωρίζει το μαρμάρινο μπαρ με τις ψηλές, ξύλινες καρέκλες και τα φωτιστικά μαροκινού στιλ. Μεγάλη αγάπη όμως πρέπει να τρέφει και για τα φυτά, αφού το μπαλκόνι της είναι γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών. Την παράσταση κλέβει όμως το μπονσάι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι πλατεία Μαβέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι