''Κακοποίησε παιδικές ψυχές...'' - Ξεσπά κατά του Λιγνάδη ο Τάσος Κωστής

Θα συνεργαζόταν με τον Φιλιππίδη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κακοποίησε παιδικές ψυχές...'' - Ξεσπά κατά του Λιγνάδη ο Τάσος Κωστής

Στον Δημήτρη Λιγνάδη και σε μια πιθανή επικείμενη συνεργασία του αν αποφυλακιστεί, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής σε συνέντευξή του. Ο ίδιος επέλεξε σκληρά λόγια προκειμένου να δείξει το θυμό του απέναντι σε όσα βγήκαν στη φόρα, αλλά και στην εξέλιξη της δίκης, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η δίκη συνεχίζεται.

Οι δηλώσεις του Τάσου Κωστή για τον Λιγνάδη

Είπε λοιπόν στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα συνεργαζόμουν μαζί του. Με τον Λιγνάδη που έχει καταδικαστεί, ούτε κατά διάνοια. Ούτε καλημέρα δεν μπορώ να πω μαζί του. Ούτε θέλω να τον βλέπω. Γιατί κακοποίησε παιδικές ψυχές».

Ο ηθοποιός μίλησε και γενικότερα για το κίνημα #metoo και αν τελικά κατάφερε να καθαρίσει ο χώρος.

Καταγγελίες ότι μένουν απλήρωτοι ηθοποιοί που αντέδρασαν ενάντια στην αποφυλάκιση Λιγνάδη

Με ένα νέο γύρο σοκαριστικών καταγγελιών στο ΣΕΗ επανήλθε στο facebook ο πρόεδρός του Σπύρος Μπιμπίλας, αφού με μια νέα μακροσκελή ανάρτηση καταγγέλλει τις απειλές που δέχονται ηθοποιοί κατά τις καλοκαιρινές τους περιοδίες, αλλά και το καθεστώς ανασφάλειας που βιώνουν. Παραδέχεται και ο ίδιος πως τα γεγονότα δείχνουν ότι θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για το σωματείο των ηθοποιών, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή των αντιδράσεων κατά του Λιγνάδη στις καταγγελίες.

Ο ίδιος πριν από λίγες μόλις μέρες είχε προτρέψει κάθε μέλος του Σωματείου Ηθοποιών να κάνει καταγγελίες για ότι συμβαίνει στο χώρο δουλειάς του, καθώς ήδη είναι πολλά τα περιστατικά μη πληρωμών και αυθαιρεσίας από πλευράς εργοδοτών και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, επιθυμεί να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα κάθε παλιού και νέου ηθοποιού.

Γράφει λοιπόν ο ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείο:

Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα των καλλιτεχνών δεν έχουν τελειωμό! Νέες πληροφορίες για περιστατικά που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον χώρο μας κι είναι επιτακτική πλέον ανάγκη να συναφθούν συλλογικές συμβάσεις! Ηθοποιοί που επελέγησαν από ακρόαση δεν άρεσαν μετά από μερικές πρόβες, αλλά δεν τους έγιναν προσλήψεις ως ορίζει ο νόμος κι απολύονται!!! Αλλού παράσταση που εγκρίθηκε από ΔΗΜΟ, διενεργήθηκε μπροστά σε κοινό, αλλά επειδή διαβάστηκε το Κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν!!!!

Σε μεγάλα στούντιο ηχογράφησης εν μέσω Αυγούστου ξεκινούν audio books για μεγάλο εκδοτικό οίκο, υπό τον όρο ότι οι ηθοποιοί θα απεμπολήσουν τα συγγενικά τους δικαιώματα!!!! Αυτά κι άλλα πολλά, κι αν προσθέσουμε και τα προβλήματα της προηγούμενης ανάρτησης μου σχετικά με τα κακώς κείμενα δείχνουν πόση δουλειά μας περιμένει φέτος στο ΣΕΗ!!!

Η ανάρτηση του Μπιμπίλα για τις καταγγελίες στο ΣΕΗ