«Κακώς διέγραψαν τον Χαϊκάλη από το ΣΕΗ»

«Αυτός είναι ένας πράος άνθρωπος, καλοσυνάτος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κακώς διέγραψαν τον Χαϊκάλη από το ΣΕΗ»

Το πρωί της Τετάρτης (7/9) μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Στράτος Μαρκίδης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη για την διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε έρθει αντιμέτωπος με έναν ανείπωτο θρήνο καθώς είχε χάσει τον αδερφό του.

Οι δηλώσεις του Στράτου Μαρκίδη

«Όταν τον είχα συναντήσει ήταν μάλλον απογοητευμένος και δεν ήθελε να επιστρέψει. Πιο πολύ ήθελε να ασχοληθεί με την αστρολογία, που είναι και το χόμπι του. Δεν το περίμενα να γίνει αυτό. Δηλαδή αυτός ο ντόρος γιατί και πολλοί ηθοποιοί τον αποκαλούσαν "δάσκαλε".

Δεν έχει σχέση πιστεύω εγώ ο χαρακτήρας του ενός με του άλλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτός είναι ένας πράος άνθρωπος, καλοσυνάτος, δέχεται τις παρατηρήσεις του σκηνοθέτη. Κακώς διέγραψαν τον Χαϊκάλη από το ΣΕΗ».

«Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Παύλο Χαϊκάλη να δουλέψει;»

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς είναι τα πρόσωπα τα οποία έχουν συζητηθεί όσο τίποτα άλλο στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του.

τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».