«Ότιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό» - Στιγμές συγκίνησης για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη

Η ανάρτηση στο Instagram για την κόρη τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Μαρία Ηλιάκη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Παρά το γεγονός πως πέρασε μία δύσκολη μέρα εξαιτίας των εξελίξεων στην υπόθεση Καλλίτση - Χριστοπούλου που την έκαναν να ξεσπάσει, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκει την ηρεμία της στο παιδί της και προσπαθεί να ξεχνά όλα τα προβλήματά της όταν είναι μαζί του.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, για να γιορτάσουν το γεγονός πως η μικρή τους έκατσε για πρώτη φορά σε πεζούλι, παρόλο που για κάποιους μπορεί να είναι ασήμαντο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

«Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινούλα έκατσε μόνη της στο πεζούλι για να ξεκουραστεί!!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό!

Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινουλα σηκώθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη κόρη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Οι επικές περιγραφές της παρουσιάστριας για τις περιπέτειες τους στο πρώτο τους μπάνιο

Η Μαρία Ηλιάκη, είναι στην φάση που περνά πρωτόγνωρες στιγμές με την κορούλα της, με την οποία όπως μαρτυρά και η ίδια είναι σχεδόν αχώριστες, και σιγά σιγά ανακαλύπτει νέα πράγματα και νέες καταστάσεις στην καθημερινότητα μαζί της.

Την Τρίτη 30/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την εμπειρία της από το πρώτο μπάνιο μαζί της, και όπως θα δείτε τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε, και τα εξηγεί ένα ένα με τον μοναδικό και ξεκαρδιστικό της τρόπο.

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου.

Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις; Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες» είπε στα stories της...

Πηγή: Instagram / Μαρία Ηλιάκη