«Αυτές τις μέρες, διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα που...» - Άσχημο ξέσπασμα από την Βίκυ Κάβουρα

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Δεκάδες σχόλια έχουν προκαλέσει όπως φαίνεται οι πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” αναφορικά με τις διατροφικές της συνήθειες.

Η ηθοποιός όμως έχει ενοχληθεί αρκετά από όλον αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και έτσι ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ ενοχλημένη είναι και με το γεγονός πως την ρωτούν συνέχεια πότε θα παντρευτεί.

Το ξέσπασμα της Βίκυς Κάβουρα

«Αυτές τις μέρες, διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα που πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Συνήθως δεν ασχολούμαι.

Δεν δηλώνω ποτέ κάτι για να προκαλέσω, αντιθέτως αντιπαθώ να δίνω συνεντεύξεις ειδικά σε περίοδο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση καθώς γνωρίζω ότι ακόμα και αν μιλάω για κάτι που έχει ουσία, αυτό που τελικά θα γίνει τίτλος είναι το αν τρώω σουβλάκια ή αν θέλω να παντρευτώ. Αστείο ή λυπηρό;

Στο ότι έχει παραγίνει το κακό με το φλερτ μέσω social και μου φαίνεται αφύσικο, διαφωνείς κάπου; Ας ξαναβγούμε έξω να φλερτάρουμε από κοντά. Λέω εγώ τώρα» έγραψε η Βίκυ Κάβουρα.

Το ξέσπασμα της Βίκυς Κάβουρα 
Πηγή: Instagram / Vicky Kavoura

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία της

Η Βίκυ Κάβουρα πιάστηκε από την κάμερα του Happy Day την Τετάρτη 4/5 και προέβη σε σύντομες δηλώσεις, οι οποίες σχετίζονταν με τη υγεία της. Η ίδια αποκάλυψε κάτι, που δεν έγινε γνωστό, πως κατά τις διακοπές του Πάσχα κόλλησε κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μείνει τελείως μόνη της.

Μπορεί να το πέρασε ήπια όμως σε κάθε περίπτωση η καραντίνα την ανάγκασε να απομονωθεί και να μην κάνει πραγματικότητα τα σχέδια της για τις γιορτές. Φαίνεται πως η ηθοποιός έχει μια μικρή ατυχία με τις γιορτινές αυτές ημέρες, αφού μόνη της πάλι είχε κάνει γνωστό, πως τον Άγιο Βαλεντίνο τον πέρασε ιδιαίτερα για συγκεκριμένο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση τώρα πια είναι μια χαρά και συνεχίζει το πρόγραμμά της κανονικά και από τις δηλώσεις της φάνηκε αισιόδοξη για το μέλλον και ευγνώμων, που βγήκε αλώβητη από αυτή τη διαδικασία.

«Το Πάσχα ήμουν λίγο αρρωστούλα, είχα Covid και ήταν λίγο περίεργο. Κρίμα και ήθελα τόσα χρόνια να πάω στην Σπάρτη να ψήσουμε. Το πέρασα μόνη μου. Δόξα το Θεό είχα ήπια συμπτώματα» αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.