"Όλα τα όνειρά σας..." - Η συγκινητική ευχή που έλαβαν Αναστασία Δεληγιάννη και Ηλίας Βρεττός μετά τον γάμο τους

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν μερικές μέρες ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη -δείτε εδώ στιγμιότυπα-. Το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια σχέσης επισημοποίησε την σχέση του στην Κύμη έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους.

Όπως ήταν προφανές, δέχτηκαν πολλά μηνύματα και μια σειρά από ευχές, ωστόσο αυτή που ξεχώρισε ήταν εκείνη της γιαγιάς τους, Φιλιώς, μαζί με μια πανέμορφη ανθοδέσμη.

Οι ευχές της γιαγιάς Δεληγιάννη - Βρεττού για τον γάμο τους

«Χίλιες ευχές για μια υπέροχη ζωή. Να ζήσετε με υγεία, χαρά και ευτυχία. Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Με πολλή αγάπη η γιαγιά σας Φιλιώ» έγραφε το μήνυμα της γιαγιάς του ζευγαριού το οποίο δημοσίευσε η Αναστασία Δεληγιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι ευχές της γιαγιάς Δεληγιάννη - Βρεττού για τον γάμο τους

«Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς την Πέμπτη 1/9 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της) μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης, και μακριά από την δημοσιότητα όσο μπόρεσαν αφού οι κάμερες ήταν εκεί.

Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε στην Κύμη και πέτυχαν τον τραγουδιστή λίγο πριν μπει στην εκκλησία!

«Που μας βρήκατε ρε παιδιά; Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου και σας ευχαριστώ που είσαστε όλοι εδώ. Δεν έχουμε άγχος, αλλά μόνο χαρά. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ. Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».