Βραδινές λιγούρες για την Μαίρη Συνατσάκη - Τι έφτιαξε να φάει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μπήκε στην κουζίνα και... έδωσε πόνο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή instagram / Mairi Sinatsaki
Πηγή instagram / Mairi Sinatsaki

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, με την ίδια αλλά φυσικά και τον Ίαν Στρατή να ανυπομονούν να αγκαλιάσουν το μωράκι τους.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram διάφορες στιγμές από την κύησή της.

Μάλιστα, πολλές φορές αποκαλύπτει πως έχει λιγούρες -αν και προτιμά να τρώει υγιεινά- για αυτό και η ίδια μπήκε το βράδυ της Τετάρτης 7/9 στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει κάτι γλυκό να φάει. Έτσι, όπως είδαμε από το story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφτιαξε κέικ.

“Επίπεδο ψυχραιμίας: Έφτιαξα και μπισκότα και κέικ χθες” έγραψε χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται έχουν φάει ήδη το μισό.

Οι λιγούρες της Μαίρης Συνατσάκη

Οι λιγούρες της Μαίρης Συνατσάκη

''Έχω μάθει το φύλο του μωρού'' - Η αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη έκανε αποκαλύψεις για το επερχόμενο παιδί

Η κάμερα του «Breakfast at Star» συνάντησε σήμερα 5/9 την αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, που μεταξύ άλλων έκανε και αποκαλύψεις για το επερχόμενο μωρό, ενώ δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι θα γίνει θεία. Η ίδια με τη Μαίρη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, και έτσι η ίδια αναμένει με προσμονή το ανίψι, στου οποίου το μεγάλωμα θα βοηθήσει.

Η γνωστή influencer είναι ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα βαίνουν ρόδινα με εξαίρεση κάποια μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλές εγκυμονούσες. Μεταξύ άλλων η Συνατσάκη είχε αποκαλύψει τις διατροφικές της διαταραχές κατά το πρώτο τρίμηνο, ενώ μίλησε μέσω του instagram και για ένα άλλο σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πως και πως. είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Τι να λέμε τώρα;», είπε αρχικά.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πώς της ανακοίνωσε η αδερφή της ότι είναι έγκυος, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Βέβαια συγκινήθηκα, βούρκωσα. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για το θεία. Έχω κάνει προπόνηση, έχω ένα βαφτιστήρι 2.5 χρόνια.

Ήξερα ότι είναι στα σχέδια της η οικογένεια και το παιδί. Είναι από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό και νομίζω πως είναι έτοιμοι και οι δυο. Χαίρομαι που βλέπω τη Μαίρη και τον Ίαν ευτυχισμένους γιατί κι εγώ ηρεμώ. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν μπορώ να το πω. Γερό και τυχερό να είναι» έκλεισε η Αλίκη Συνατσάκη.