Την "έκλεψαν" από το Star και πάει στην ERT - Πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Την

Και σιγά σιγά, εφόσον έχουν γίνει γνωστά αρκετά πράγματα για την πρωινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στην Ερτ, όπως το όνομα και οι ώρες που θα προβάλλεται, από την ώρα που θα την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, γνωστά γίνονται και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Η νέα πρωινή εκπομπή, που στόχο θα έχει να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει αλλά και να διασκεδάσει τους τηλεθεατές της, θα διαθέτει και στήλη μαγειρικής όπως όλες οι εκπομπές άλλωστε, και ενδιαφέρον έχει το ποιος ή ποια θα αναλάβει τα ηνία αυτή της στήλης

Από το MasterChef στην Ερτ

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έρχονται προς τα έξω, αυτό το πρόσωπο όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά γνώριμο καθώς το έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση απλά σε άλλο σταθμό, και δεν είναι άλλη από την Γωγώ Δελογιάννη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ΜasterChef και αργότερα την είδαμε και στην κουζίνα του Dot.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μπακοδήμου

Το πρωί της Τρίτης 6/9, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε ως θέμα η σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία έχει ετοιμάσει μία ολοκαίνουρια εκπομπή, οι οποίοι για πολλά χρόνια κρατούσαν συντροφιά στον κόσμο με διάφορες εκπομπές τους στην τηλεόραση. Εδώ και αρκετό διάστημα, όμως, οι δυο τους έχουν σταματήσει να έχουν επαφές.

Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και στον κόσμο, αλλά και στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς ποτέ δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε και ποτέ δεν διέρρευσαν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Μάλιστα, στο πάνελ του ALPHA, σχολιάσαν το γεγονός πως όταν η δεύτερη ανέλαβε την παρουσίαση του Power of Love εκεί φάνηκε πως μπήκε το τέλος, ωστόσο δεν θεωρούν πως πήραν χωριστούς δρόμους, ενώ είναι και κουμπάροι, εξαιτίας επαγγελματικών διαφορών.