«Στην εκπομπή της δεν μπορώ να...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου

Όλη η αλήθεια για το συμβάν της παρεξήγησης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Στην εκπομπή της δεν μπορώ να...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου

Εντυπωσιακή και εκρηκτική, πέτυχε η κάμερα του Happy Day σε βραδινή της έξοδο την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια, σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 8/9 μίλησε για την εκπομπή της, για τις προτάσεις που δέχτηκε αυτή τη σεζόν αλλά ξεκαθάρισε και την κατάσταση σχετικά με την παρεξήγηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση της Μαγγίρα για την Καινούργιου

Η ίδια αναφέρθηκε για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, δεδομένου των πολλών εκπομπών που υπήρχαν πέρυσι αλλά και φέτος αναφέροντας πως είναι κάτι καλό διότι σε κάνει καλύτερο, ενώ για τις προτάσεις που είχε απάντησε πως είχε αλλά δεν την ενδιαφέρει κάτι άλλο μιας και εκεί που είναι, είναι μια χαρά.

«Δεν είχα καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν ξέρω αν είχε εκείνη μαζί μου, ή αν το πήρε στραβά, οτιδήποτε. Ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί της. Δεν μπορώ να πάω στην εκπομπή εκ των πραγμάτων, ούτε να έρθει εκείνη στη δική μου. Τώρα αν συνεννοηθούμε να δώσει μια συνέντευξη η μία στην άλλη, όλα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση» απάντησε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μια στενάχωρη αναφορά έκανε ανάμεσα στη ροή της εκπομπής της ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Παρασκευή 2/9, σχετικά με τη γνωστή απώλεια, που βίωσε στο πολύ στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας, αφού είχε χρειαστεί να πάρει χρόνο και να λείψει από την εκπομπή. Έχοντας λοιπόν, περάσει κάποιοι μήνες, η παρουσιάστρια μιλάει πιο άνετα για το ζήτημα και έτσι αποκάλυψε τον τρόπο, που επέλεξε να μιλήσει στα παιδιά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον πολύ δύσκολο αυτό χαμό.

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους την πεις. Τώρα θα πω κάτι στενάχωρο. Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει. Μου έλεγαν να μην τους λέω τίποτα κι εγώ απαντούσα πως είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να τον ξέρουν» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν, δεν θα ήθελα. Αλλά πρέπει να το ξέρουν. Δεν μπορείς να τους κρύβεις τα πάντα και να ζουν σε ένα ροζ σύννεφο» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».