Το αποκάλυψε 6 μήνες μετά τον ερχομό του - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence

Είπε και το όνομα του!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε 6 μήνες μετά τον ερχομό του - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence

Μετά την Αντριάνα Λίμα, η οποία αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το αγοράκι της, και η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood, Jennifer Lawrence, έξι μήνες μετά τη γέννησή του μωρού της, έδωσε συνέντευξη στη Vogue και αποκάλυψε τόσο του φύλο του όσο και το όνομά του.

Η αποκάλυψη της Jennifer Lawrence

Η ηθοποιός ανέφερε για τον γιο της: «Απλώς τον κοιτούσα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη“, είπε η Jennifer Lawrence για τη γέννηση του γιου της και πρόσθεσε: “Τα νεογέννητα είναι τόσο καταπληκτικά. Είναι αυτοί οι ροζ, πρησμένοι, εύθραυστοι μικροί επιζώντες. Τώρα αγαπώ όλα τα μωρά… Η καρδιά έχει πλέον τέτοια χωρητικότητα που δεν ήξερα ότι έχει».

Μόλις το ανακοίνωσαν! - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Ιωαννας Τούνη και του Αλεξάνδρου

Πολλοί το είχαν μυριστεί από νωρίς και όμως επαληθεύτηκε! Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μόλις ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους και αυτό είναι αγοράκι!

H γνωστή influencer έχει σήμερα 10/8 τα γενέθλιά της και οι φίλες της της διοργάνωσαν ένα gender reveal προκειμένου να μάθουν όλοι το φύλο του μωρού. Μάλιστα επειδή αισθάνθηκε καλύτερα φιόρτασε και χθες βράδυ τα γενέθλιά της σε βραδινή έξοδο με τον Αλεξάνδρου, αλλά και στην παραλία σήμερα, όπου της είχαν ετοιμάσει μία τεράστια τούρτα με πολλούς ορόφους!

Αγοράκι το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου...

Το είχε ζητήσει ο μπαμπάς και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, αφού τελικά ο θεός τον αγαπάει και θα του χαρίσει αγοράκι. Να τους ζήσει λοιπόν!

Αγόρι θα είναι το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου