Παντρεύονται τον Νοέμβριο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύονται τον Νοέμβριο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Το μωράκι τους είναι αγοράκι και ανακοινώθηκε χθες 7/9 (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Μια ακόμη είδηση ωστόσο, που κυκλοφορεί παντού είναι αυτή του γάμου τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί τον Νοέμβριο, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα φαίνεται πως θα το γιορτάσουν για τα καλά αφού μετά από τον πολιτικό γάμο θα ακολουθήσει και ένα party με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να σημειωθεί επίσης, πως πριν από λίγα λεπτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανακοινώνοντας επιτέλους πως είναι έγκυος.

Η ζωή και η περιουσία του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και δύο χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες από τώρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, αφού διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει ωστόσο, αυτό το θαύμα της ζωής να το κρατήσει προσωπικό και να μην το μοιραστεί στα media. Για αυτό το λόγο μάλιστα η Κωνσταντίνα κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στις φωτογραφίες της αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της φορώντας αέρινα ρούχα.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!