Μελαχρινός με μούσια και μπλε μάτια - Ο κούκλος σεφ της Κατερίνας Καινούργιου που γνωρίζει από το παρελθόν

Τι είναι αυτό που τους ενώνει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μελαχρινός με μούσια και μπλε μάτια - Ο κούκλος σεφ της Κατερίνας Καινούργιου που γνωρίζει από το παρελθόν

Με μια πολύ δυνατή ομάδα σε όλα τα πόστα ξεκίνησε για φέτος η «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια φυσικά την Κατερίνα Καινούργιου. Στη σημερινή της εκπομπή αποκάλυψε και το νέο σεφ της εκπομπής, τον Γαβριήλ Νικολαίδη, ο οποίος πέρα από εξαιρετικός στη δουλειά του και εμφανίσιμος, έχει και κοινό παρελθόν με την Καινούργιου, όπως παραδέχτηκε η ίδια στους συνεργάτες της.

Είχε προηγηθεί και η έλευση του παλιού της συνεργάτη Γρηγόρη Γκουντάρα με τον οποίο ξανασμίξανε και η χαρά τους ήταν μεγάλη. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή φάνηκε η χημεία τους στο φακό αναβαθμίζοντας έτσι την εκπομπή που έχει ξεκινήσει με εξαιρετικά νούμερα. Έλειπε λοιπόν και ένας σεφ, καθώς ο ανταγωνισμός και τα ονόματα στις υπόλοιπες εκπομπές είναι πολύ ''βαριά''.

Αυτός είναι ο κούκλος σεφ της Καινούργιου, Γαβριήλ Νικολαίδης

«Επειδή σε είδα λίγο στο πλάνο να σε καλημερίσω. Γαβριήλ Νικολαΐδης, θα είναι ο νέος μας σεφ. Έχω να πω πολλά για εκείνον γιατί τον λατρεύω αλλά θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Καλώς μας ήρθες. Είναι καταπληκτικός, είμαστε στην ίδια ηλικία γιατί ήμασταν συμφοιτητές και μόλις δοκιμάσετε από το φαγητό του θα πάθετε σοκ», είπε.

''Τρελάθηκε'' το κοινό με τη χημεία τους με τον Γκουντάρα

Την Δευτέρα 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε ξανά στο πλατό μπροστά από τις κάμερες για να καλωσορίσει το κοινό της, στο οποίο θα κρατά συντροφιά καθημερινά πλέον, μαζί με τους συνεργάτες της. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την οποία μίλησε ανοιχτά, η ίδια υποδέχθηκε στην θέση του, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί καλέσμένοι.

Ο κόσμος που την ακολουθεί πιστά και την στηρίζει σε κάθε της βήμα, παρακολούθησε την πρεμιέρα και το Twitter γέμισε σχόλια για την ίδια, τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στούντιο, αλλά και στον φακό της εκπομπής, ενώ πολλοί αντέδρασαν θετικά με την επιστροφή του πρώην συνεργάτη της.