Χαμογέλασε αμήχανα και έφυγε από το πλάνο - Η αντίδραση της Παυλίδου όταν τη ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Παπαγιάννη

Τι έχει να περιμένει από τη δίκη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμογέλασε αμήχανα και έφυγε από το πλάνο - Η αντίδραση της Παυλίδου όταν τη ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Παπαγιάννη

Συνέχεια θα δοθεί στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη σε λίγο καιρό, αφού μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια που έχουν περάσει συνεχίζονται τα δικαστήρια. Η κάμερα της «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στα παρασκήνια της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και επιχείρησε να της αποσπάσει μια δήλωση επί του θέματος, ωστόσο εκείνη φανερά αμήχανη και ενοχλημένη, δεν απάντησε σε τίποτα.

Υπενθυμίζεται ότι η Παυλίδου είχε καταγγείλει τον Παπαγιάννη για περιστατικό βιαιοπραγίας σε παράσταση που συνεργάζονταν, με την υπόθεση να παίρνει έκταση και πολλούς ηθοποιούς να τάσσονται στο πλευρό της, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Η αντίδραση της Παυλίδου όταν τη ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Παπαγιάννη

Αρχικά η ηθοποιός ξεκίνησε να λέει για την παράσταση και για το πόσο την χαροποιεί, ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το δικαστήριο εκείνη επέμεινε στο να αλλάξουν το θέμα, ενώ όταν ερωτήθηκε για το πως αισθάνεται απάντησε: ''Δεν αισθάνομαι τίποτα'', και αποχώρησε γελώντας νευρικά.

Το περιστατικό της κόστισε επαγγελματικά και ψυχικά

Το πρωί της Παρασκευής (1/7) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε. Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε, το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο».