«Τον αγαπάω, έχει γνωρίσει και τους δικούς μου» - Ο μοναδικός παίκτης που έχει κρατήσει επαφή ο Νίκος Μπάρτζης μετά το Survivor

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τον αγαπάω, έχει γνωρίσει και τους δικούς μου» - Ο μοναδικός παίκτης που έχει κρατήσει επαφή ο Νίκος Μπάρτζης μετά το Survivor

Η Super Κατερίνα εντόπισε τον Νίκο Μπάρτζη και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του, με αφορμή το Survivor All Star, στο οποίο φαίνεται πως θα συμμετέχει. Ο ίδιος αρνείται πως γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό και πως του έχει γίνει πρόταση, ενώ ξεκαθάρισε πως για εκείνον ένας είναι ο παίκτης που όλοι θυμούνται.

Μάλιστα, μίλησε και για τα πρόσωπα με τα οποία έχει διατηρήσει επαφές και από αυτά ο μοναδικός είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, παρά τις διαφορές που είχαν όσο έμεναν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη

«Δεν έχω μιλήσει. Εγώ δούλευα όλο το καλοκαίρι, με τα μαγαζάκια μου τα ωραία», είπε αρχικά, ωστόσο αργότερα όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήταν διαφορετικός αν έμπαινε ξανά στο παιχνίδι απάντησε σαν να είναι σίγουρο ότι θα μπει.

Όσον αφορά τον παίκτη που πιστεύει πως θα είναι ο καλύτερος και θα αξίζει και τα περισσότερα χρήματα, ανέφερε: «Γενικά, απ' ότι θυμάμαι, από το χωριό που είμαι, όλοι μιλάνε για τον Ντάνο. Είναι το Survivor. Θεωρώ ότι θα είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες και θα είναι από τα φαβορί, όποιος και να μπει μέσα».

Για την σχέση του με τον Αλέξη Παππά, αλλά και άλλους φίλους του από το ριάλιτι, δήλωσε: «Το παιχνίδι έχει τελειώσει . Ό,τι έχει γίνει εκεί μέσα, τα ρίχνουμε στο γιαλό. Μακάρι να είναι όλα τα παιδιά καλά και τέλος. Εγώ μόνο με τον Ηλία μιλάω. Κοίτα, κι εγώ με τον Ηλία μέσα στο παιχνίδι τσακωνόμασταν, είχαμε άλλες απόψεις. Βγήκαμε από το παιχνίδι και θεωρώ ότι είμαι πιο κοντά με τον Ηλία απ' όλους. Δηλαδή, το παιδί δεν υπάρχει. Εγώ τον αγαπάω και έχει γνωρίσει και τους δικούς μου».

«Τον Τζέιμς έχω πολύ καιρό να τον δω. Την Άννα Μαρία την πέτυχα πρόσφατα, χαιρετηθήκαμε, αυτό», συμπλήρωσε για την πρώην παρέα του.

Μίλησε ξεκάθαρα για την σχέση του με τον Τζέιμς και την Βέλλη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 9/6 ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας, Νίκος Μπάρτζης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στη σχέση που διατηρεί πλέον με τον James Καφετζή και την Άννα-Μαρία Βέλλη ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, ενώ κάνει και μία αποκάλυψη για τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε μεταξύ άλλων : "Έχουμε συναντηθεί έξω, έχουμε μιλήσει. Δεν έχουμε φιλικές επαφές. Πλέον δεν μιλάμε. Είμαι κάτω στο χωριό στα μαγαζάκια μου, τρέχουμε. Ανεβαίνω λίγο στον Ηλία Μπόγδανο. Τον στηρίζω, με βοηθάει κι αυτός”.