Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Στον ζωολογικό κήπο η Όλγα Φαρμάκη αγκαλιά με την μικρή Μαριέττα

Είναι μόλις 1,5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Φαρμάκη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη, μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση ή στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και εκεί δημοσιεύει πολλές φορές στιγμές από την καθημερινότητά της, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, όπως για παράδειγμα από τα γενέθλια του καλού της.

Την Τετάρτη 7/9, ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την βόλτα της στον ζωολογικό κήπο με την κόρη της, την Μαριέττα, και η αλλαγή στην εμφάνισή της 1,5 χρόνο μετά την γέννησή της είναι σοκαριστική. Έχει ψηλώσει πολύ και παρόλο που δεν βλέπουμε το προσωπάκι της, η εικόνα της είναι το ίδιο γλυκιά.

Η νέες φωτογραφίες της Όλγας Φαρμάκη με την κόρη της

Όλγα Φαρμάκη κόρη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Φαρμάκη

Όλγα Φαρμάκη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Φαρμάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την γέννηση του παιδιού της

Το πρωί της Τετάρτης 7/4/21, η Όλγα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε τις πρώτες μέρες που περνάει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν την πήρε πρώτη φορά αγκαλιά έβαλε τα κλάματα.

Η Όλγα Φαρμάκη βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού πέρα από τον ερχομό της κόρης της, υπέγραψε και σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της.

«Όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι.

Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο. Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.