"Δεν περίμενα ότι θα μου..." - Η πρώτη συνέντευξη του Ζαμπίδη με την σύντροφό του μετά τον ερχομό των διδύμων

"Έσταζαν" μέλι ο ένας για τον άλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 ο Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με τη σύντροφο του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, μετά τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών τους, τον προηγούμενο Μάη -δείτε εδώ μια κοινή φωτογραφία τους-.

ΟΙ δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη με την σύντροφό του μετά τον ερχομό των διδύμων

«Πριν τρεισήμισι μήνες γεννήσαμε δυο πανέμορφα κοριτσάκια και είναι μεγάλη η χαρά μας», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου ενώ με την σειρά του ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”»

«Όλοι έχουμε κάλους και κακούς εαυτούς. Η Μαρία μου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Για τα επαγγελματικά μου όνειρα ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Το όνειρο του Μιχάλη Ζαμπίδη έγινε πραγματικότητα: το πρώτο εξάστερο γυμναστήριο στο ΟΑΚΑ.»

Για το κομμάτι του αθλητισμού στην ζωή των παιδιών: «H άθληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση. Όσο οι γονείς γυμνάζονται τα παιδιά μαθαίνουν παίζουν και αθλούνται»

Έζησε από μέσα τον τοκετό της συζύγου του

Στην εκπομπή Happy Day είχε μιλήσει το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.