Τραυματίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: intime
Πηγή: intime

Ένα ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής υπέστη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη να προχωρά σε σχετικά δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Εσθονίας, τονίζοντας πως όλα είναι καλά ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε πριν μερικές μέρες με την ανάρτησή του πριν τον αγώνα με την εθνική Ελλάδος.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκεκριμεένα τραυματίστηκε στο 24΄ της αναμέτρησης με την Εσθονία και δεν επέστρεψε στο παρκέ,, ενόψει της νοκ-άουτ αναμέτρησης στη φάση των «16», απέναντι στην Τσεχία (11/9).

Η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο για να υπάρχει διαρκής εκτίμηση της κατάστασης του».

''Σάλος'' στο twitter με τα σχόλια της Εθνικής Νιγηρίας για τον μπασκετμπολίστα

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσπαθούν να απασχολούν με ευχάριστες ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με τη ζωή τους, με την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του trailer της ταινίας ''Rise'' να γεμίζει χαρά το κοινό τους.

Παράλληλα όμως έγιναν γνωστά και δυσάρεστα νέα για τα αδέρφια, που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ ενώ ετοιμάζονται να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Η φωτογραφία μάλιστα, που δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιάννης προκάλεσε την Εθνική Νιγηρίας, η οποία κατέκρινε τις κινήσεις αυτές, στη συνέχεια όμως επανόρθωσε με ένα tweet.

«Πάντα θα αγαπάμε τον Γιάννη και ό,τι έχει κάνει για το άθλημα» έγραψε η ομάδα.